Bende de aynı sıkıntı var, sizin yorumlarınız ilaç gibi geliyor ![]()
Söyleyecek bişey bırakmadınız gerçekten dediklerinize katılıyorum. Her çocuk farklı ve farklı derecede zor bence
Allah sizin de yardımcınız olsun..her denileni denemeye calisiyorum ama bazen çelişiyorum kimisi kucakta tut normal bu onun ihtiyaci diyor kimisi yataga alistir diyor. Kucakta uyuyolen yere biraktigimiz an gözünü aciyor ellerini yüzüne gözüne çarpıp kendini uyandiriyor bunu engelleyemem ki ellerini tutunca da uyaniyor yani tek yolu kucak şimdilik. Umarım bi an once bu durumların düzeleceği kadar büyür çünkü ben bu gidişle çökücem tamamen dediğiniz gibi![]()
Tabikide kucak her bebeğin ihtiyacı onlara en tanıdık ve güvenli gelen şey bizim kalp atışımız tenimiz kokumuz ama bu tarz eğitimler 2. Aydan itibaren verilmeye başlanmalı uyanık olduğunda hepimiz çoğunlukla kucakta tutuyoruz ama uyku esnasında hem bebek hemde anne için yatağında uyuması çok daha sağlıklı sürekli kucakta tut diyenlere aldırış etmeyin inan ki onlar da yapmıyorlar bunu anne yemek uyku banyo gibi temel ihtiyaçlarını bile karşılayamadığında bir bebeğe iyi gelemez ve ağlayan bir bebek gergin bi ebeveynden çok daha güvenli. Umarım hepimiz en kısa zamanda bu zor süreçleri atlatırız ![]()
Ne mutlu bana umarım işe yarar canım ![]()
![]()
Kesinlikle haklısınız
Durum nasıl uyuyabiliyor mu yatağında merak ettim sizi
Degil yatağı, kanepede yaptığımız yerinde bile uyumuyo. Kucagimizda uykuya daliyor oraya birakiyoruz bazen bi kac saat uyuyor bazen biraktigimiz anda uyaniyor. Uyudugu sirada da surekli kipraşiyo tabi pış pış yapıyoruz sırtına anca o şekilde. 24 saat boyleyiz. Hiç bıkmadan kucakta uyumak istiyo. 3 aydan sonra aglata aglaya alistirmam lazımmış 3 cocuk büyüten tecrübeli kuzenim oyle soyledi![]()
Evet şimdiden kucakta uyumaya alışmış benimki de öyle 1.5 ayligiz araştırdım biraz tracy hogg piş piş pat pat yöntemi var onu deniyorum işe yarıyor gibi yatağında uyudu bikac kere kendi kendine hatta, aklıma siz geldiniz yazayım dedim deneyin isterseniz
Bir de her gün aynı saatte uyutmaya çalışın
Cok teşekkür ederim arastiriyorum simdi