Bebeğim sırt üstü düştü

Merhaba kızlar. Yüksek bir yerden değil, otururken kendini geri attığı için sırt üstü düştü ve kafayı parkeye çarptı. Parkeye çarpınca gelen sesi tahmin edersiniz. Çok ağladı, sakinleştirdim ama bu düşme kafa travmasına yol açar mı, ciddi sorun oluşturabilir mi?

Geçmiş olsun, korkutmak ya da endişelendirmek için değil asla ama götürün acile hemen tomografi çekiyorlar zaten..Ne kadar yükseklikten düştüğünü soruyor doktor bizimki yataktan düşmüştü 1 gün beyin cerahisinde yattık.Ki çok ağlamamisti bile keyfi de yerindeydi ama malesef saglik şansa birakilmayacak kadar ciddi bir konu.

Bebeklerin kafatası bizimkilerden çok daha sağlam emin ol. Düştüğü yükseklik boyunu aşmıyorsa bi problem olmaz inşallah. Yinede izleyin kusma çok uyuma gibi şeyler varsa acile gidin.

Çok ağladıdan kastim bağırarak ağladı, su verince sustu uzun sürmedi ama insan endişe ediyor.

Yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi kendi boyundan yükseklikten düştüğü zaman sorun oluyor oğlum otururken yürümeye çalışırken hep düşüyor Bir de parke güvenli zemin olarak geçiyor gözlemleyin içiniz rahat etmiyorsa bir doktora götürün ben bazadan düştüğü zaman götürmüştüm tomografiye sokmak istemedikleri için ultrason çekilmişti 6 saat kadar da hastanede kaldık hiçbir durum olmadı o arada uyuttum da ama sürekli gözlemledik tabii ki burnundan kan gelmediyse veya daha farklı bir sıvı kusma veya gözlerde farklı bir durum yoksa elde ve ayakta bir titreme yoksa korkulacak bir şey yok demişti doktorumuz

Oturduğu yerde düştü geriye doğru kendini atınca, olumsuz birşey gözlemlemedim ama gözüm üstünde olacak yarına kadar

Teşekkür ederim çok sağ olun, bilemedim ne yapacağımı ama çok şükür tepesinin üstüne düşmedi kafasının arkası daha sağlam oluyor diye biliyorum ben de.

Bence de korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum benim oğlum Tepeüstü düşmüştü çok şükür bir şey olmadı zaten bu yürümeye çalıştıkça emeklemeye çalıştıkça sürekli düşüyorlar düşmesine de alışıyor insan gözlemliyoruz bir de bir tane doktordan duydum parke güvenli zemin diye onun rahatlığı oluyor

Bir kaç defa bizimkide kardeşi kafa arkasına düşürdu ama yattığı yerden çok şükür bişey olmadı uyutamayin bı kaç saat çok geçmiş olsun

Benim kızımda iki kez düştü bi yataktan düştü halılar vs vardı ama direk götürdük film falan çektiler çok şükür bişey çıkmadı. Geçenlerde de yine yataktan bu sefer alnının üstüne fayansa düştü gördük ama yakalayamadık tutmaya çalışırken de o çırpınmada kafasını fayansa vurdu alnı falan şişti morardı hemen götürdük yine filim falan çektiler yine bişeyi çıkmadı çok şükür rabbime. Uyutmayın bi süre güzel gözlemleyin aksi bi durum fark ederseniz hemen götürün ama dedikleri gibi o şekilde düşmeler basit sayılıyor gidince zaten soruyorlar nekadar yüksekten düştü diye boyundan kısa yerleri önemsemiyorlar zaten. Benim kızımda destekle oturduğu dönemlerde o şekilde düşüyordu ama önemsemiyodum hemen susuyodu zaten geçmiş olsun tekrar :cherry_blossom:

Hepinize çok teşekkür ederim, çocuk düşe kalka büyür dedikleri kadar varmış demek ki.. biraz daha rahatladı içim, gözlem yeterli şuan öyleyse. Allah korusun tüm bebişleri​:palms_up_together:t2:

Geçmiş olsun canım iyidir bebiş inşallah… Düşüyorlar ya malesef her zaman kontrol edemiyoruz az hasarla büyüyebilsinler inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim iyi çok şükür, keyfi yerinde​:smiling_face::smiling_face: