Bebeğim Su İçmiyor Nasıl Alıştırabilirim?

Tesekkur ederim :+1:

Benim bebeğim 11 aylık suan dogdugundan beri hep su içirdim. Yanında içtim simdi biberonu kendisi alıp içiyor. Yanında bi kac kez için içmeye başlar. Pipetli biberon kullanıyorum. Hatta pipetli biberon alıp ya da evde pipet varsa onunla içerebilirsin

1 Beğeni

Evet hep yanında yemek yiyoruz su içiyoruz ama bu taktik bizde ise yaramadı sanırım​:slightly_smiling_face:Pipetli de almak istiyorum bir tane zaten elimin altında bulunsun..

Pipetli ise yarar bence pipetin agiz kismini eline kapat alt kismiyla yudum yudum cektir belki hosuna gider icer

1 Beğeni

Benim bebeğim de emiyor aynı su icmiyordu 7.5 aylık biberonu almıyor sulugu almıyor bende ilk şırıngayla veriyordum sonra bardakla verdim öyle alıştı bardaktan içiyor küçük bardaklarla iciriyorum kaşıkla felan çok ugrasirsin az az içer deneyebilirsin kaynamış değil hazır su kullanirsan ddaha iyi olur​:blush:

1 Beğeni

Merhaba bende munchkin pipetli suluğu aldım ama kızım çekemiyor ondan ben denedim ben bile zorlandım sizde de böyle bir durum oldumu

1. Ayından itibaren hep kullandık hiç bir sorun yaşamadık. Öğretmek için bende su içmiştim ilk olarak çok zor gelmedi ama çok gelmiyor. wee baby nin alıştırma bardağına bakmıştım onda hem çok geliyor hemde birden geliyor bu da bebeğin genzine kaçmasına sebep olabilir. Munchkin de daha yavaş ve az geliyor kontrollü
1 Beğeni

Benim kiz da sevmiyor 5,5 aylik bende biberon un ucunu agızına sıkıyorum oyle oynuya oynuya 1 tatli kasigi iciyor :joy:

1 Beğeni

Bebeğim 6.5 aylıkken pipetli sulukla içmeye başladı. Öncesinde biberonla veriyordum içmiyordu içincede tükürüyordu. Pipetli suluktan sonra çok içmeye başladı artık içesimi vardı yoksa heveslendimi bilmiyorum.

1 Beğeni

Öğrendi içine çekmeyi ama kuvvetli çekemedi için gelniyor bende aaventin alıştırma bardağını aldım evet onlarda da çok geliyor. Teşekkür ederim tekrar deniyim belki şimdi çeker

Suyun içine meyve parçacıkları katıp verirseniz daha iyi olacaktır ve içecektir

1 Beğeni

Merhaba bende bundan aldım ama kayısı yedirirken eşimde su içeriyordu pipeti sararmış nasıl çıkarabilirim bu sarıyı ya daha alalı 1 saat bile olmadı:smirking_face::smirking_face:

Pipetli su icmeye nasil alistirdiniz peki bnmki 8 aylik

Son durum Aventin alıstırma bardagını aldım ama onunla da içemedi. Günlerdir cok huzursuz surekli aglıyordu kabızlık varmıs ultrasonda bagırsakları dolu cıktı. Aslında gun içinde yapıyordu ama kıvamı katıydı. Gecen ayda aynı sorun vardı dr su icir dedi ama yok ne yapsam içmiyor tadını sevmiyor kasıkla da birkac kasık anca iciyor ne yapacagımı sasırdım

Elinizde varsa biraz daha büyürse kullanabilirsiniz. Hem tam olarak öğrenmiş olur hemde çenesi güçlenmiş olur :smiling_face:

İçinde fırçası var ben onunla yıkıyorum her gün. Ben su dışında başka bir şey için kullanmadım. Diğer içecekleri bardağa koyup cam pipetle veriyorum

Karşısında içerek gösterdim ben

Bende yıkadım ama geçmedi ya yedek pipet alacağım

1 Beğeni

Ben ilk başta sevdigi seyleri pipetin ucuna koydum onu cekmeye çalışırken olayi cozdu ama su icmek istemedi. Ona su verirken bende pipetle su ictim, taklit etmeye başladı. Su an rahatca iciyor. Temizlik icinde elma sirkesi ve karbonatlı suda bekletmenizi öneririm, leke kalmıyor.

1 Beğeni