Bebeğim Su İçmiyor Nasıl Alıştırabilirim?

Merhaba arkadaşlar, bebeğim yedi aylık. Su içmeyi bir türlü sevemedi. Wee nin alıştırma bardagını kullanamadı, biberonla verdim o sekilde de almadı. Kaşıkla veriyorum o da zorluyor ve az içiyor.. Siz hangi sulukla(marka ve tip) hangi yöntemle bebeğinize su içiriyorsunuz? Pipetli almadım pipetli kullanıp memnun kalan var mı?

Benimki 9.5 aylık su içmeyi sevmiyor günlük 20 ml bile içmiyor. Biberonla da veriyorum yok. Sadece pipetle verdigim zaman oyun amaçlı içiyor

1 Beğeni

philips avent in slikon baslikli olanini kullaniyorum gunde 150 200 cc ye yakin su iciyor ilk andan itibaren cok sevdi sulugunu susamasa bile suluk icin yine iciyor tavsiye ederim

2 Beğeni

Canım emziriyor musun

1 Beğeni

Kabızlıgı var mı peki? Benim bebegimin kakası katı kıvamlı dra soyledim kabızlık var dedi su içiyor mu dedi pek içmediğini soyleyince bir sekilde alıstır dedi..

Tesekkur ederim,
Benim aldıgımın baslıgı da buna benziyor ama ben bile zorlandım epey bir vakumlamak gerekiyor ki su gelsin içinden.. Bunda nasıl içimi kolay mı biberon gibi hemen çekince su geliyor mu denediniz mi hiç

Evet emziriyorum mama da alıyor ama dr alıştır dedi bir sekilde

Pipetli bardak olarak bunu kullanıyoruz memnunuz tavsiye ederim

2 Beğeni

Emen çocuk pek su icmez benimkide içmiyordu kaşıkla veriyordum yeni teni biberonla içiyor önceye göre daha iyi

1 Beğeni

Kabızlık yok bizde

1 Beğeni

Baby plus almıştım benim bebeğim bunla içmiyor diş kaşıyor :neutral_face:

Kaynamış su mu veriyorsunuz suyun tadını sevmiyor büyük ihtimal hazır alıp deneyin bir süre sonra içmeye başlıycaktır benim bebeğimde öyleydi hiç bir şekilde su içiremiyordum hazır suyu içmeye başladı

1 Beğeni

yok bunun basligi cok yumusak ve hemen akiyor cok sert vakumlama gerektirmiyor hamur gibi diyim basligina cok rahat akiyor ben cok memnunum

1 Beğeni

baby plus sert ve cekimi zor avent o sekilde degil

3 Beğeni

Bilmiyordum. Teşekkür ederim

1 Beğeni

Tesekkur ederim bakacagım​:+1:

Evet drum o sekilde onermisti gercekten de tadı pek iyi degil ondan mı acaba
Sorun devam ederse normal içme suyu deneyeyim birde o zaman tesekkur ederim

Tamamdır cok tesekkur ederim :+1:

1 Beğeni

Rica ederim ne demek inşallah sizde faydasını görürsünüz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Biz ilk olarak bu alıştırma bardağını kullandık birgün pikniğe gittiğimiz yerde unutunca munckhin in pipetli bardağını aldık. Bu tomme tippenin bardağını da düşünebilirsiniz biraz philips avente benziyor

1 Beğeni