Kızlar bebeğim sürekli kabız 4 ay 29gunluk oldu sütüm hem az hemde yetmiyor hangi mamayı denediysem içmedi hero baby irmikli olanından verdim onu yedi ama sürekli kabız olduğu için vermeye korkuyorum sırf sütüm artsın diye bestlak damlada kullandım ama nafile bebeğim sürekli ağlıyor ne yapicam bilmiyorum Cook üzülüyorum vebide aşırı derecede her emzirdigimde kusuyor ne yapicam bilmiyorum ben mi yapamiyorum
Bi doktora götürdün mü?
Süt alerjisi olabilir bebeğinin özel mama gereksinimi olabilir cnm seninle alakası yok
Ama çok küçük irmikli mama verme formül mama ver süt gibi olanlardan
Bütün mamalardan denedim hiçbirini içmedi doktora götürdum defalarca kez en son dun gece goturdgum doktor gastroenterolojiye götürmem gerektiğini söyledi oraya goturucem
Alerjik bir bebek olabilir diye düşünüyorum cnm süt ürünleri olmayan bir mama dene olmazsa belki o yüzdendir
Canım geçmiş olsun bu durumun ne kadar zor oldugunu en iyi bilenlerdenim bizde tahminen o aylardaydık kabızlık yaşadı bebeğim,1 hafta falan yapmıyordu kakasıni yapınca da lavman la yaptıriyorduk taş gibi çıkıyordu dışkısı.(1 ay böyle sürdü kabızlıkla)
Sonra mamasinı degiştirdik bellakt bl maması aldık o çok iyi geldi kabızlık yaşamadık sonra,istersen dene sende
Teşekkür ederim Allah razı olsun gerçekten çok zor bişey eğer fotoğraf varsa atabilir misin kullandigin mamanin
Mesela hangi mama olabilir dediğim doktora randevu bulamıyorum çocuk günden güne eriyor Cook zayifladi
Asya alerji doktoruna da götürebilirsin
Vallaha ne yapacigimi şaşırdım bütün önerilere açığım alerjisi mi var dersin benim sutumemi oluyor acaba anlamadım ki
Senin sütüne değil sen süt ürünleri yiyorsan ona oluyor olabilir benim bebeğimde de var malesef
Asya aras ile hemen hemen aynı tarihte doğmuşlardı sanırım
Nisan doiğumlu dimi oğlun
Evt sen 1 Nisan’da doğum yaptın bnde 2nisanda doğum yaptim
Ay peş peşeler
Evt öyle
2 gün önce bende mamayı değiştirdim Aptamil prosneo iyi geldi sandım kabız oldu 7 8 gün kaka yapmadı sutümde azaldı hiç dinlenip uyumaya vaktim yok ama aldım ilk oğlumda kullanmıştım sma bin comfort çıkmış kabızlık çeken bebekler için mis bugün kaka yaptı bakalım denicem bunu
Kullandığın mamanın varsa fotoğrafini atabilir misin
Teşekkür ederim ama sorun şu ki benim oğlum hiç bı mamayı içmedi bütün hepsini denedim bunu bile ama Yok içmiyor mama falan
Nekadarı doğru bilmiyorum ama kuzenimin bebeği de mama almıyordu hiç ,içine biraz şeker atıp öyle veriyordu o zaman yiyordu mamayı