Bebeğim sürekli uyanıyor

Kızlar 3 aylık olduk şükür. Ama gündüz uykusuna yatırıyorum yarım saatte bir uyanıyor. Tekrar emzik erip uykuya daldırıyorum. Bu şekilde gündüz 2 saatti tamamlıyor. Kesintisiz uyanmadan neden iki saat uyuumuyor. Nezamana kadar böyle sürer . Birde dışarda da uyumuyo geçen anneme gittim uyatamadım çocuğu bitürlü hemen uyanıyor napmalıyım bu konuda ilk çocuğum böyle değildi bi yatırırdım uyurdu 2 saat

1 Beğeni

Aynı sorun bende de var gece güzel uyuyo ama gündüz en fazla 45 dk uyuyo

1 Beğeni

Emzirmek icin uyandirma birak uyusun
Acikinca uyanir zaten

1 Beğeni

Yok uyanırmıyorum. Gündüz yatırıyorum yarım saat sonra uyanıyo sonra emziğini veriyorum hiç konuşmadan sallıyorum tekrar uyuyo. Yine yarım saat sonra uyanıyo bu döngüyle 2 saati doldurunca alıyorum yataktan

Nie öyle oluyo acaba hep böylemi sürcek neden kesintisiz uyumuyor ki

Evet ilk zamanlar uyuyodu şiödi 4e girdik en fazla 45 dk uyuyo valla bi yol bulursan bana da söyle ben az önce evi süpürürken uyuttum

Ben uyuma süresini doldurmadığı zaman uyanırsa hemen , emziği verip hiç konuşmadan tekrar sallayıp beşiği çıkıyorum. Yine dalıyor uykuya sonra iki saati bu döngüyle tamamlıyoruz sen o şekilde denedinmi ağlayınca hemen almıyorum. Bide senin bebişi sen dışarda uyutabliyormusun annene falan gittiğinde

Ya ben yurtdışındayım çok gidip geldiğim tok ama bebek arabasıyla dışarı çıkınca uyuyo Allahtan sizinli emzik alıyo emzik de veriyorum ben gırsattan istifade ama kabul etmiyor

Benim ilk çovuğumda emzik almamıştı ama ona bilmiyodum büyük emzik vermişim. Bağzı çocuklar her emziği emmiyor denedinizmi hiç başka emzikler

Bizde 3 aylık olduk gece güzel uyursa gündüz uyumakta biraz zorlanıyor gündüz güzel uyursa gece dalmakta zorlanıyor. Eskiye nazaran azaldı ama gündüz uykularımız daha çok uyanık kalmak çevreyi izlemek istiyor. Ama iki saatte çok az gün boyumu 2 saat uyuyor sadece?

Yok canım toplamdan bahsetmedim tek uykuda. Şimdi oğlum gece maşallah güzel uyuyor. Gece uykusu iyi 1 kere kalkıyor birde sabah erken kalkıyor. Sabah uyandı diyelim en fazla 2 saat uyanık durabliyor sonra uyutuyorum iki saat en az uyuması gerekiyor. Uyudu uyandı dielim. Birdaha iki saat sonra uyutuyorum akşam gece uykusna geçene kadar bu döngü devam ediyor. Sadece şundan söz ediyorum gündüz uyutuyorum ya yarım saat sonra kalkıyor. Sonra pışpışlıyorum konuşmadan. Tekrar uyuyor birdaha yarım saat kırk dk sonra uyanıyor kesintisiz 2 saat uyumuyor yani ama uykusu varken nie heryarım saatte bir uyanıyor buna anlam veremiyorum

2 Beğeni

Bizimki gün içinde iki kez uzun uyku yapıyor 2-3 saat oluyor bu. Aralardada öyle yarım saat bir saat kestiriyor. Güzel uyuduğunda 3-4 saat uyumadan duruyor.1 aydır falan böyleyiz. Valla ben hiç problem etmiyorum bu durumu ikinci kızım kolikti uyumayan bir bebek olduğu için bu gözümde bir melek :smiling_face:

Uyanık yine maşallah 3 4 saat duruyo benimki 1,5 2 saat duruyor. Sonra uyumak istiyo ama uyutsamda dediğim gibi kesintisiz uyumuyor. Birde gezmeye çıkarsam meraktan uyumuyo hep kalkmak istiyo. Birde sen kaç saatte bir besliyosun benimki gündüz 2 saatte bir acıkıyo normalmi acaba

1 Beğeni

Geceleri 3-4 saat uyuyor. Bi gece 3-4 civarı uyanır emer yatar sonra saat 6 gibi emer yatar saat 9 gibi kalktığındada öğleye kadar uyanık kalır genelde. Gündüzde belli olmuyor saatte 1 de emdiği oluyor 3 saatte birde. Uyanık kaldığı saatler daha sık emiyor. Bence normali bu büyüyorlar gece gündüz ayrımı oluştu bizde uyanıkken acıkıyoruz ama gece uyurken acıkmıyoruz.

Benim oğlumda önceden uyanmaya çalıştığında sallıyordum pış pış yapıyordum biraz daha uyuyordu şimdi biranda açıyor gözünü uyumuyor. Geceleri hala öyle ama hareket ediyor sallıyorum geri devam ediyor uykuya.

Heöen hemen aynı benim bebişte öyle anlattığınla ama gece şükür düzeldi ya uykusu mutluyum

1 Beğeni

Hım inşallah büyüdükçe uykuları daha iyi olur

1 Beğeni

Benimkide aynı anlattığınız gibi alarm kurmuş gibi yarım saat 40 dkda bir uyanıyor zorla devam ettiriyorum uykusuna. Bi çözüm bulursanız banada söyleyin lütfen

2 Beğeni