Bebeğim Tam üç aylık. On beş gündür felan gündüz uykularinda tam kırkıncı dakikada uyanıyor. Daha önceleri iki saate kadar uyuyordu. Geceleri de ortalama iki saat uyuyor. Kırkıncı dakika olayını çözemedim bir türlü. Sizce neden olur ve ne yapmalıyım?
Bence şükredin o kadar uyuduguna, benim bebegim 7 aya yaklasıyor gunduz 15-20 dk en fazla 30 dk o da nadiren uyuyor. İlk dört ay bebeklerin uyku hormonları düzensiz salgılanıyor o yuzden normal goruluyor bu durum. Gerci biz hala aynı sorunu yasıyoruz karakter meselesi birazda sanırım bende cozemedim.
Sinem özen canpolat’ın Uyku, guvenli baglanma ve bebeginiz adlı kitabını aldım suan baslardayım ama pek cok sey ogrendim bizimde uykuyla ilgili problemlerimiz var umarım faydası olur bana..
Uyku annesi gülnazik hanımı takip edin mutlaka. Geçiş dürtü yöntemi uygulamak gerekiyor ve çok güzel bilgiler veriyor uykuya dair. Benim oğlum da 8 aylık oldu dün, ikinci uykusunda 40. Dk da uyanıyor, yöntemi uyguluyorum ve faydasını görmeye başladım tavsiye ederim
Umarım faydası olur kitabın. Ben de duymuştum edinecegim ben de.
Evet o yöntemi biliyorum ancak ya ben yapamadım ya ilk bir iki denemede hemen olmuyor. Veya fark edemediğim başka bir şey var. Sizde ilk denemede işe yaradı mı
Hayır bir kaç denemede değil, sabırla uzun süre denemelisiniz. Ben belki 3 haftadır deniyorum ve düzene girmeye başladı her seferinde uyanmıyor. Zaten eğitmen de hemen sonuç vermez, kesin sonuç verir diyor dikkat ettiyseniz. Uyuduğu dakikadan itibaren saate bakıp alarm kurun ben öyle yapıyorum
Ay denemeye.devam edeyim ben de ne diyim kesin sonuç verir deyince ilk denemeden itibaren gibi düşünüp bir yerde yanlışlık yapabileceğimi düşündüm. Çok teşekkür ederim
Rica ederim