Bebeğim uyumuyor bakarmisiniz

Bebeğim uyumuyor dogdu zamanlarda uyumuyor du geçen haftalarda geceleride gündüzleri de uyuyordu dün sadece 18ve20 saatler arası uyudu gece 1 ve 3 arası başkada uyumadı şimdi beşikte sallıyor um inliyor sesler çıkarıyor 10 dk uyuyor uyanıyor ama aglama fln yok rahatsız oldunu düşünmüyorum neden böyle

O haftalar daha huysuz oluyorlar benim ki çok gazlı geceleri hep ağlıyordu hiç uyumadigim günleri bilirim hiç takadim kalmamisti ağlayacak durumdaydım şimdide düzenli uykumuz yok ama öncekinden yine iyi yeni doğan dönemi daha zor oluyor tabi endişe edicek bir şey yok annesi

1 Like

Ben yanıma yatırıyordum ilk doğduğu sıralar kokumu alınca güzel uyuyordu kendini güvende hissettiği için galiba birde karnı iyice doyuyor mu ona dikkat edin ben memeyi bırakınca yatırıyordum yarım saat olmadan geri uyanıyordu tam doymadığı için birde 1 aylık bebekler yanlış hatırlamıyorsam uyku aralığı 1 saat olması lazım o saat geçince de huzursuz oluyorlar benim deneyimlediklerim bunlar inşaAllah yardımcı olur benimki de yeni 3 buçuk aylık oldu hala uykuda sıkıntı yaşıyoruz

1 Like