Bebeğim uyumuyor bana yardımcı olun anneler

7 aylık oldu halada uyumakta sıkıntılarımız var

Yanlız değilsin kuzum benim :cherry_blossom: bu aylarda uykuya direnme çok fazla oluyor düzeliyor da diyemem. Benim kızım desteksiz uyuyodu 7. Ayda sallanmak istedi kollarım kopuyor valla 8 buçuk aylık oldu eski düzene girmek için çabalıyorum

1 Like

Benim kızımda 8 buçuk aylık. Doğduğundan beri gece hiç uyanmadı. Sabah 7 ye kadar deliksiz uyurdu. İlk defa dün gece 3 te kalktı uyumak istemedi oynadı biraz oyalamdi mama yedi. Tekrar uyuttum zorla . İlk defa uyandı umarım her gece uyanmaz artik

Desteksiz mi uyuyor

Uyku saati geldiğinde bazen kendisi uyuyor oynadığı yerde. Kaldırıp yerine koyuyorum. Kendisi uyumadigi zamanda sadece kucağıma aliyorm hemen uyuyor.

Siz hep desteksiz uyuttunuz o zaman . Ben yeni dneiyorum şimdi de emeklemeye çalılıyor ondan huzursuz uyumak istiyor

Benim ki doğduğun dan beri hep boyle

Ne gece ne gündüz hep aynı yatmiyor. Çok kötüyüm sürekli ağlıyorum piskolojim bozuldu bnm

1 Like

Geçecek annesi, belki gazı vardır ya da bebeğinizi en iyi siz tanırsınız başka bir derdi vardır…Gün için de egzersiz falan yaptırın, oyun halısı vs varsa sürekli oyalayin yorulunca kendisi uyuyacaktir.Burnu hep açık olsun, yattığı odayı muhakkak havalandırın, buhardanlık kullanın ve içine ferah kokular ekleyin.Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

Hepside var ama uyumuyor her saat başı uyanıyor gündüz uykuları hiç yok bebeğim kolik bir bebek

Anladım inşallah bir an önce herşey yoluna girer, güçlü olmaya çalışın unutmayın bugünler geçici…Allah yardımcınız olsun.

Çok saolun tesekur ettim hayırlı geceler isallah