merhaba arkadaşlar bebeğim 39 günlük iki gündür geceleri uyumuyor dün 6 saat uyumadı bu gece 8den beri ağlıyor uykuya direniyor ne yaptıysam uyutamıyorum ne yapabilirim öneriniz var mı çok yoruluyorum ![]()
Gazi olabilir mi acaba
Bazen oluyor . Ben kucağımda yukarı aşağı yapıp sakinleştirmeye çalışıyorum. Emer gazı yokdur ama olur bi böyle
her şeyi yapıyorum deniyorum yok yerine koyuyorum 5dk sürmüyor kalkıyor ![]()
bende bu şekil yapıyorum ama aşırı dirençli şu an uykusuzluk açlık yorgunluk perişan oldum valla
Tahminimce soylim bence ac ac ama karnı gaz vardır iyemiuor benimki hatırlıyorum açtı da karının agrisindan iyemiuordu takı Gazi geçene kadar sonra sütünü iciyordu
ah bilemiyorum artık sanırım 5. hafta atağı gibi de geldi bana biberonu emziğini atıyor alsa emmiyor oyun oynar gibi hiç yapmadığı şeyler yapmaya basladı ne kadar devam edecek bakalım ![]()
![]()
Yok oluyor böyle bende yaşamıştım Allah kolaylık versin
Şu ana hala yaşiyoruz o uykusuzluğu ama yeni doğan dönemi daha zor bence benim kızda hiç yatmazdi su icemezdim aç kaldığımı bilirim ne gece yatardı ne gündüz ama gazı olduğu için öyle bnimki 4ay 8gunlguz hala gazliyiz gerçekten çok zor Allah yardımcımiz olsun. ![]()
aminnn bu akşam da aynı güç kuvvet diliyorum kendime
amin çok zor rutini dışına da çıktık ondan da sanırım bilmiyorum cok yoruldum