Kizlar 2 aylik bebegim Ben yanina uzanip onu uyutmasam hic bir sekilde uyumuyor gunduzleri, aglaya aglaya uyuyor bu durum duzeliyor mu? Yanindan kalktigimda ise 5-10 daka sonra uysniyor
Bebekten bebeğe göre değişiyor uyku düzeni sizin kokunuza alışmış sanırım benim bebeğim ilk aylarda sadece kucağımda yatıyordu bir yere yatirinca çabucak uyaniyordu su an altı aylık çok bir şey değişmedi geceleri beşiğinde yatırıyorum gündüzleri ise hala kucakta uyumak istiyor bazen kokumu alsın diye giydigim tişörtü ya kafasının altına acarim ya da üstüne orterim
Eşimin kuzeni bebeğin ağız mendilini göğsünde biraz bekletiyor ona süt kokusu siniyoor sonra yanına koyuyor uyuyor hemen . O da zor uyuyan ve kolik bi bebek işe yaradığını söyledi
Ben de böyle yapmıştım uzun süre deneyin inşallah işe yarar ![]()
5ayligiz gündüz uykusu hiç yok ayağımda salliyorum saklamayı bırakayım yada kenara koyuyum uyusun desem anında uyanıyor baya sıkıntikiyiz bu ara ömrümüzu yedi bu bebişler![]()
![]()
Bilmiyorum ki hic uyumuyor gunduz Anca zorla aglays aglaya uyutuyorum
kiz bide uyurken birden agliyor korkuyor
Aynen benim kide Kolik bir bebek . Kac gundur bez ile uyutmaya alistirmsys calisiyorum ama budefada korkuyorum ya burnunu kapatirsa
Kaç gündür Deniyorum gün icindede elline veriyorum
Kiz nassin nasil gidioyr
Bu ara hiç iyi değilim yaa çocuklar hasta kızda hasta bı yandan gazlı sürünüp.gidiyoruz yinede şükürler olsun rabbim beterinden korusun sen nasilsin
Kundak yap o zaman Korkmaz benim bebeğimde öyleydi sürekli uyanır sıçrar ağlardı kundakla rahatladım kokun sinecek birşey koy yaninada kundakta olunca ağzını yüzünüde kapatamaz zaten
Bazen de kabul etmek gerekiyor kendimizi uyumuyor diye strese sokup boş yere hirpaliyoruz benimki beşinci aya girdiginden beri hiç gündüzleri uyumadı emme sırasında uyuklayip yerine koyduğumda beş dk sonra uykuyu almış gibi kalkardı çok sinirlendim sonra alıştım bu duruma uyanınca sakince davrandım ikimiz için de böylesi iyi şimdilerde bir tık daha uyumaya meylediyor gibi
Siz doktora götürebildiniz mi kızı gaz demiştiniz başka neyi var hasta demişsiniz. 3 gün önce benim kızımda yüksek ateş le acile gittik 2 dk bakmayla hemen antibiyotik yazdı doktor.cıktık kendi doktorumıza gittik çok şükür ateş düşürücü ve farklı ilaçla antibiyotik kullanmadan atlattık geçti gitti. Aşırı salgın varmıs inatçı ateş vs cok dikkat edin geçmiş olsun size de
Aşiri karin ağrısı vardı sonradan ateşide çikti aile hekimine götürdum ateş dusuru vermişti inmez ise acile gidin demişti çok şükür o gün gece hemen indi hafif grip belirtileri kaldı burun tikanikligi hırıltı öksürük gazı hala var ama o günkü kadar değil bana kalsa yine normal değil sürekli ikinmasi uykuda bile aynı uykuya salamiyor sancidan dedesi hastalanmiş aynı gün 3gun 3gece acile gidip gidip geldiler dedesi için ben bir çocuk doktoruna goturtemedim çok takintiliymişim durduk yere kendimi korkutuyormuşum bazı bebekler sancılı olabiliyormuş 1yasina kadar bile çeken var imiş ben hep zorumla.goturtuyorum resmen eşim böyle değildi anlamıyorum büyük oğlum hastlansa bile hemen acile.gotururduk dedesinin yanindanmi ayrılmıyor aklincak çözemedim dedesi ölür diye korkuyor
Bebeğim 7 aylık olacak ilk bir ay sadece uyudu sonra asla uyumadı . Şuan gündüzleri üç dört saatte bir zorla uyuyor oda yarım saat fazlası asla olmuyor gece saat iki gibi uykuya geçiyor ama saat başı olmadan sabaha kadar uyanıyor. Asla ben bir saat kesintisiz uyuduğumu bilmiyorum. Dr Dr gezdim kan idrar kaka röntgen herşeyine baktılar bişey yok ben delirdim çoktan anneme geldim onda kalıyorum o bile bu nasıl çocuk diyor
yani karnı tok altı temiz . Dediler çocuk aç ondan uyumaz emiyor mama yiyor yarım saat geçmeden uyanıp ağlıyor onunla bende ağlıyorum sürekli . Dördüncü ayda duzelecek dediler düzelmedi 6 da dediler düzelmedi şimdi 9 diyolar asla umudum kalmadı . Çok zor bir sürec umarım sizinki düzelir ama bende durum bu buraya da daha önce yazmıştım bir çok anne böyle ben çok kinadim ağlayan çocuk başıma geldi inşallah sizinki düzelsin
Çok geçmiş olsun bacım. Allah sana sabır versin delirtirler adamı ya. Taksiye bin al eşini kartını. Haber vermeden git sen götür. Hakediyor bunu
Acaba üşütme kaynaklı karın agrısı mı yaşıyor acaba. Burun tıkanıklığına burun damlası kullanabilirsiniz daha hızlı toparlar aslında cigerden öksürüyorsa buharda iyi gelir ama doktora gidip yazdırmak alman gerekiyor eşiniz ilgisiz işiniz bu sebeple çok zorlaşıyor ister istemez daha cok korkuyor stres yaşıyorsunuz.
Açık havaya çıkartıyor musunuz bebeginizi