Bebegim uyumuyor

Kizlar merhaba 55 gunluk bebegim gündüzleri uyumuyor resmen uykulari kisa kisa yarim yamalak uyudugunda 15 20 dk veya en fazla 40 dk sonra uyaniyor sonra saatlerce uyumuyor ama aksam 10 dan sonra deliksiz en fazla gece 4 e kadar uyuyor sonra beslenmek icin uyaniyor hastalanmasindan korkuyorum sizce normal mi bir doktora goturmeli miyim ?

2 Beğeni

Hayır canım çok normal çünkü bebeklerin geneli gündüzleri değil geceleri uyurlar gündüz uykuları dediğin gibi 15-20 dakika ya benimki gündüzleri bir saat falan uyuyor bebeklerin geneli gündüzleri değil geceleri uyuyor​:blush::hibiscus:

Bebek daha gunduz ve geceyi bilmez
Sen ogreteceksin o ritmi canim zamanla
Ama oturuyo yani.
Benim oglan dokuz ayi gecti kendim uyandirmasam gece uyanmiycak bile.

Geceleri cok uzun uyudugu icin ac kalir diye korkuyorum aslinda

Geceleri en fazla 4 e kadar uyuyor sonra uyaniyor besleniyor geri uyuyor

İki saate bir emzir bnimki acıkınca kendisi uyanırdı ama iki saati geçmez di

benim bebeğimi anlatmışsın valla aynısı :sweat_smile:
sanki uyku düzeni varmış gibi şaşırıyordum en geç 12 yi buldu şimdiye kadar. 49 günlük .bayılmış gibi yatıyor uyuyunca gaz felan umrunda olmuyor. ben şimdiye kadar en fazla (alarm kurmayı unutmuşum dalginlikla) 4 saat emzirmedim. genellikle 3 buçuk veya 3 saat sonra uyandiriyorum. ama bı iki dokununca zaten parmaklarını yalıyor. şöyle ki emince de aşırı az emiyor taş çatlasın 10 dk . ama o ona yetiyor demekki . kg da sorun yoksa dediği saatlere kadar uyandirmasan sorun olur mu bilmiyorum. ben genelde 2 buçuk 3 saatte bı emziriyorum. doktora sor bence :heart::heart:

Haftaya kontrolumuz var sorucam hem doktora hem ebeye

10 dk az mı kız güldüm vallahi benimki 2 dk max emiyo :smiley::smiley:

Gayet normal canım ama gece 4 saati geçirme aç kalmasın uyku öğünü denen bişe var uyandırmadan emzirebilirsin kucağına al bebeğini meme başını sık süt gelsin biraz sonra sür ucuna ki kokusunu alsın sonra burnuna doğru götür memeni koklayınca aranmaya başlar zaten üst dudağına değdir memeni hemen ağzını açar emer emmesini teşvik etmek için çenesinden kulağına doğru okşayabilirsin

1 Beğeni

Benim bebek bi ara sabah 4 ten aksm 10 kadar 1 dakika bile uyumadi asla geceleri uyuyir5vok şükür