Bebeğim uyumuyor

Anneler merhaba, oğlum 3 ay 1 haftalık dünden beri uyumuyor, gündüz uyuyordu hiç değilse ama bugün sabahtan beri uyutuyorum geri uyanıyor çok geçmeden, çıldırmak üzereyim durduk yere niye değişir ki huy anlayamıyorum, emziremiyorum ameliyat oldu ağzı halen dikişli, bugün yarın dikiş alınacak ağrısı da yok, mama olarak ta mecbur kaldım sütüm çok az olunca baby goat aldım hem yerli üretim hemde keçi sütlü diye aslında yiyor fakat oda kabız mı yaptı anlamadım, bundan önce golden goat kullanıyordum fakat arada sırada atak zamanlarında, veya sütüm az olunca, her türlü fikire açığım
Gerçekten bitik durumdayım :tired_face:

Ameliyatlı demişsin yavrucağa zaten huy değiştirmesi için başka sebebe gerek yok bence mama kabızlık yapıyorsa biberonun içine bir damla zeytinyağı damlatabilirsin yada zeytinyağı ile masaj ılık havluyla karnını kapatırsan kabızlığına çözüm olur çok geçmiş olsun

1 Beğeni

Teşekkürler, Ama 10. Gün bugün ameliyatın üstünden, yani bugüne kadar uykusu normaldi, en azından gece ve gündüz normal uyuyordu, sadece 2 gündür değişti sebebini anlamaya çalışıyorum, denedim zeytinyağını bakalım inşallah işe yarar, eğer uyumama sebebi buysa tabi

Biz de üç aylık olduğumuzdan beri aynı sorunları yaşıyoruz. Uyku düzeni bozuldu gece üç buçuktan sonra hiç uyumadı gün içinde de uyumuyor. Memeye gelmek istemiyor ağlıyor ayakta emziriyorum azıcık dalınca oturabiliyorum sürekli memeden kafasını çekiyor bir şeyleri izlemek istiyor. 4. Ay atağı 14. Haftadan başlayanlar varmış muhtemelen odur diye düşünüyorum

Ben baktım ne kadar doğru bilmiyorum bu atak haftası hesaplama ya, 34 günlük atak haftası biz daha 2. günündeymişiz :persevering_face::weary_face:

Karnı sert mi muayene edin eger yumusaksa kabız degildir siz yinede karnına masaj yapın hergun ve mamasına gunde bir kere bir çay kasıgı zeytinyağı ekleyebilirsiniz. Kakasını yaptıgında da kontrol edin kıvamını..

1 Beğeni

Belki 4 ay atagini erken yasiyorsunuzdur bn cok cok huysuz olunca 1 cay kasigi calpol veriyom . Iyi geliyir dk. Bir yeri agriyorsa …

1 Beğeni