Bebegim 2 ay 6 gunluk asiri stres uzuntu icindeyim doktora goturucem ama once size sormak istedim bn hamileligimde uyuz olmustum ilac kulanamsdigim icin iyilesemedim cok dikat ettim ama sanirim bulastu bebegime vucudunda kizarikliklar var doluca napayim bilmiyorum
Uyuz hastalığı bulaşıcı olduğu için bebeğine de bulaşmış olabilir, doktora gitmende fayda var canım. Çok geçmiş olsun
Keşke ilaç kullansaydın hamileyken bebeğe geçmeyen kremler var şimdi mecbur bebeğinde ilaç kullanacak sende vakit kaybetme götür doktora bi an önce çok geçmiş olsun
Evet malesef nekadar uyrastiysam bulasmasi diye korktugum basima gelfi sanirim
Cnm hic ilac kulanmadi.mm deyul 12 yas alti losyon verdi doktor onu kulanabildim pek ise yaramadi bnds ve ogluma esimede bulasti onlar birsuru kremler losyonlar kulandi gecmedi e bndede gecmeyince onlara hep tekrardan bulasiyodu en sonunda hap verdi doktor onu aldilar bn olmazdi vefmedi bana hap onlar sukur iyilestiler bibnde hafif kaldi sanirim onada gecti buyuzden kafasinda yuzunde heryerinde kucuk kucuksislikler kizarikliklar var
Uyuz olmayabilir bebeklerde minik sivilce gibi olur.isilik olur leylek isirigo olur.
Cilt uzmanina sorabilirsin dermataloog
Him butun vucutta oluyomu bu dediginiz
Siz oyle dedikten sonra netten bskim dedimde aynn buna benziyo olabilir demekki bu gorsellerdekiler kadar olmasada daha az hali
Isilik a benziyo korkma canimmm
Onun zarari nekadardir biomiyorum ama uyuzdan cok ceken biri olarak asla istemem bulasmasini
Ha bide bazen cok kizariuolar belirginlesiyolar yuzunde kafasindada dahil olmak uzre
Iste dogru bazen cok belirli oluyo
Bazen hic belli olmuyo belli belirsiz
Yasina dogru gecer
Ay çok zor bir süreç canım Allah kolaylık versin sen bi doktora göster isilikse bile için rahatlar
Annedeki uyuz öylede böylede bebeğe bulaşıyor aynısını yengem hamileyken yaşadı ve yeğenime bulaştı yeğenim şuan 6 aylık ve hala uyuzu tam olarak geçmedi çok çok iyi bakılması gerekiyor ve mutlaka iyi bir doktora gidin