Bebeğim yataktan düştü yardımm

Kızlar 2 saat önce bebeğim yataktan kafa üstüne düştü. Aynalıkla yatak arası dar . Yanımda uyuyordu dün gece ne o uyudu ne ben uyudum öyle anlık falmayla Dikey kafa üstü düştü ağlama sesine uyandım. Kafa Ön kisminda kızarıklık vardı şimdi uzun bir çizgiye dönüştü sanırım aynaligin çekmece kulpu çizdi. Hareketlerinde bişey yoktu normaldi kusmadı ama bir yarım saat 2-3 saniyede bir sürekli hickirdi emzirince geçti. Çok korkuyorum hastaneye götüreyim mi eşime daha soyleyemedim işte o

Kızlar böyle birşey yaşayan yada bilgi sahibi olan varmı nolur içim rahat değil. Hıçkırık normalmidir ne olursa hastaneye goturmeliyim

Bence götürun annesi ihmale gelmez cok gecmis olsun uzulmeyin hepimizin basina geliyor

Yatak çok ku yüksekti peki ilk anlar önemli diye biliyorum yine de 24 saat gözlemlemek gerekiyormuş. Kusma baygınlık vs yoksa bir sorun olmayabilir. Ama buradan net konuşmak doğru olmaz bence bir sorun varsa bile hastaneye gitmeyip sorun yaşamanıza sebep olmak isremem. Kızım da 2 gün önce koltuktan düştü kafasının arkasını yere çarptı. İlk anda çok sesli ağladı sonra sakinleşti muhtemelen korktu. Takip ettim herhangi bir şey olmadı kusma baygınlık olmadı ama hıçkırık da olmadı ki. Hıçkırığın ilgisi olduğunu zannetmiyorum ama normalden farklı veya çoksa yine de bi doktora götürün isterseniz

Bebşmde düştü kafa üştü değildi sanırım . Bayramda sırt üstü düşmüştü . Kafasına korkudan bakamadım fazla . Uyuyordu . Su verdim hemen uyutmadım geri 2 3 dkka ağlamıştı aiiznki ne kadar ağladı ? Doktora gittik içim rahat etmezdi . Film iyi öıktı . Ama dokror 2 gün takip edin kusma dalma gözlerinde falan . çokk şükür iyi bebeğim Allah bağışladı . O da çok korkmuştu bende :frowning: canınızı sıkmayın Allah koruyacak sizinkini de

Yatak boyunu aşıyor. Ağladı 1-2. Dk sustu sonra netten baktım hıçkırık kafa travması belirtisi olabiliyormuş. Çok korktum . 8 aylık bingildagini kontrol ettimsanki hafif şişme var normalde nasıl olmalı bingildak

Teşekkür ederim eşimi bekliyorum gelsin goturecegim

1 Beğeni

1-2 dk agladi bende çok korktum hala korkuyorum ama. Osman gonulaldan dinledim kusma bingildagi henüz kapanmamış bebeklerde en son belirtiymis. Sanki biraz durgun uyudu şimdi uyandırdım. Bingildagi hafif şiş o beni korkutuyor

Bence doktora götürün kafaüstü düştüyse

Geçmiş olsun boyunu gecen bir yüksekliktn düştüyse götürseniz ii olur içinizde rahat eder bende kafa yastığı almak istiyorum kullanir mı bilmiyorum ama

Benimki de alnının üzerine düşmüştü 3-4 saat uyutmadım hareketlerini kontrol ettm normaldi kusma falan da olmadı götürmemistm. Boyundan büyükse düştüğü yer götürün bnce içiniz rahat eder

Fışkırarak kusma, gözlerde kayma ve bilinç kaybı olması durumunda 4 saat uyutmamak gerekiyor diye biliyorum. Böyle bir durum yaşanırsa hemen doktora gidilip tomografi çekilmeli. Ama olmasa bile aklınızda şüphe kalmasın bir hekimin görmesinde fayda var.

Benimkide çok düşmüştür oyle,gozumden kaciyordu diye dusuyordu şükür bisey olmamışti

Konuyu çok geç görüyorun benim oğlumda düştü sekiz aylıkken yataktan ama hastaneye gittiğinde belirti yoksa film çekmek istemiyorlar zararlı olduğu için evde gözlemledim bende şükür bişey olmadı. 8 ay sonrası çok tehlikeli yeni hareketlenmeye başlıyorlar. Ben oğluma yer yatağı yaptım o günden sonra yatağımının yanına. Uyandığında yanına yatıp emziriyorum yanındada uyuyorum bazen kendi yatağıma almıyorum. Nasıp şimdi iyidir umarım?

Pazartesi günü oğlum kafa üstü düştü hemen götürdük doktor burun kanaması ve fışkırır tarzda kusma olup olmadığını sordu olmadı dedim yinede 6 saat hastanede beklettiler bizi . İmkanınız varsa gidin bence

Bizde tomografi değil ultrasonla bakıldı sıkıntılı bir durum olsaydı tomografi olacaktı

Bebeğinizi doktora götürdünüz mü