Bebeğim yataktan düştü

Ay Allah esirgesin abla çocuk bu sağı solu belli olmuyor işte . Rabbim beterinden korusun :palms_up_together:

Aynen ablacigim ya

dönmeye ne zaman başlarsa o zaman kimi 5 aylık donuyo kimi benimki gibi 7 aylikken

Bazısının 3 buçuk aylıkken dönmeye başlamışta bende bizimki geç mi kaldı acaba dedim. Ben mi öğretemedim dedim. Biz ekstra bişey yapıyor muyuz? Yani yerde yatırıp az destekle döndürmeye çalışıyorum ama tembel götünü döndiremiyor :grinning_face_with_smiling_eyes:

Yok canım senin hiç bişey yapmana gerek o zamanı gelince kendi dönecek zaten​:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: birde başkalarının bebekleriyle asla kiyaslama her çocuk farklı geç kalmamış daha küçücük annesi o zamanı var :two_hearts::blush:

Normalde kıyaslamam ama bazı tanıdıklar “aaa dönmedi mi dönmesi lazım” deyince acaba mı dedim​:grinning_face_with_smiling_eyes: sağ ol canım​:smiling_face_with_three_hearts:

benim 3 çocukta birbirinden o kadar farklı ki gerçekten her bebek bir değil benim ortanca 4 aylık döndü 6 aylık emekleri 10 aylık yürüdü şimdiki bebeğim 10 ay 14 günlük ama dönmeyi 7. ayda pekiştirdi emekleme yok ayakta durma yok anca oturuyum yatiyim diyo bende arada acaba diğerinde ne yaptimda herşeyi önce yaptı yoksa bu çocukla tam ilgilenemiyor muyum diye arada düşünüyorum ama ay ay yapması gereken şeyleri yapıyorsa çok takmayın derim rabbim ne zaman yap derse o zaman yapiyorlar cunku​:smiling_face_with_three_hearts:

Haklısınız :smiling_face_with_three_hearts: dönmeleri ayrı dert dönmemeleri ayrı dert zaten :grinning_face_with_smiling_eyes: sağlıklı olsunlarda geri kalanlar fasa fisoo. Çocuklarımızı Allahım esirgesin , koruyup gözetsin​:palms_up_together:

Valla benimde tam tersi oldu büyük kızım küçükten daha pasifti halbuki ona daha çok ayıracak vaktim vardı tamamen çocukla alakalı . Dışarıya kör sağır olmazsak herşeyi düşünür dururuz ilk çocukta bende herşeyi takardım da ikincide kimseyi dinlemiyorum :rofl: @Blmr

@Kuti amin amin inşallah canım sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat

bende tinlamam kim ne derse desin benim aklıma yatmazsa yapmam mesela abileri 8 aylık dış çıkardılar ama bunda hiç yok hala normalde şuan ağzında en az 4 dış olması lazım çıkmadı hala​:face_with_peeking_eye: bakalım 12. aya kadar normal sayiliyormus sonrasi sıkıntı olabiliyormuş tüm dişleri kabarık bı patlamaya başlasa peş peşe 6 7 tane çıkabilir yani ama yok :joy:

Hepsinin ağrısı bı arada olur işte tek tek cekmektense :face_with_peeking_eye::rofl:benimki de 6 aylık geliyor diş erkenden büyük kızım 8 aylıkken çıkmıştı dişi, değişiyor işte :grin: