Bebeğim yataktan düştü

Kızlar bebeğim yataktan düştü uyuyordu benim yatağımın üzerinde bende etrafını yastıklarla çevirdim.besigine alsam uyanıp ağlayacak diye hasta çünkü huysuz bir kaç gündür neyse yastıkları aşmış ve düşmüş yatağım çok yüksek değil 50-60 cm falan anca , yüzeysel hiç bişeyi yok şişlik ,morluk,kanama hiç bişey yok çok az ağladı gayet rahat hareket ediyor ellerini kollarını güzel kullanıyor kusmadı da ama ben yine de 2 saat uyutmadim biraz önce dayanamadı uyudu bişey olmaz demi

Uyudu ise saat başı kaldırıp kontrol edin. Gözlerde kayma fln var mı huzurlu mu diye. Seslenin takiplerine bakın. Aksi bir durumda hiç vakit kaybetmeyin direk götürün. Fışkırır tarzı kusma fln olursa beklemeyin. Allah ın izni ile birşey yoktur ama tedbirli de olmak lazım. Genelde doktorlar da ilk etapta gitseniz sadece röntgen çekiyor şüpheli durumda tomografiye alıyorlar. Bazısı ise radyasyon almasın sadece takip edelim diyor. Acilde çalıştığım için biliyorum böyle vakalar geliyordu. Çoğunda da birşey çıkmıyordu. İçinizi ferah tutun​:smiling_face_with_three_hearts: Geçmiş olsun

Merhaba kafasını Çarma hızı ve yükseklik önemli oluyor bu tarz düşmelerde. Güvenli zemine hızlı düşmediyse korkmayın birde bebeğiniz küçükse her ihtimale karşı hastaneye götürebilirsiniz. kızım 7 aylıkken düşdü yatakdan hastadene de röntgen çekip bekletiyolar sizi başka bişey yapmıyorlar Herhangi bir tepki varmı diye. Uyutmama da bişey demedi doktorlar sadece yarım saatte bir uyandırıp haline bakmamı istediler baygın bakış gözlerde kayma vs vs bunlar oluyor mu 6 saat takip ediyolar. Sizde takip edin herhangi bir şeyde hemen götürürsünüz allahın izniyle de bişey olmamış kuzucuğa geçmiş olsun tekrardan

benimkide 2 kere düştü şükür bişey olmamıştı ilk 24 saat takip edin diyolar neşesi falan yerindeyse korkmayın hareketlerini gözlerini takip edin anormal biseyde acile götürün çok geçmiş olsun

Boyunu geçmiyorsa yükseklik korkmayın diyorlar canım takip ediyorsun zaten Allah’ın izni ile birşey olmaz yakınsa tabi hastahane gene götür için rahat eder

Çok teşekkür ederim yeni uyandı zaten normalde de gece uykusuna gecmeden önceki uykuları çok kısa oluyor . Şimdilik hiç bi sıkıntı yok çok şükür hatta ablasınin ödev yapmasına izin vermiyor iyi gibi inşallah da hiç bişey olmaz :palms_up_together::two_hearts:

Çok teşekkür ederim aynen dikkat ediyorum onlara takipte kalayım inşallah bişey olmaz şimdilik hiç bı belirti yok keyfi gayet yerinde gece de kontrol ederim :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

Çok teşekkür ederim sağolun :two_hearts:

Boyuyla aynı hemen hemen nasıl düştü görmedim de şimdilik biseyi yok takipteyim çok teşekkür ederim :two_hearts:

Geçmiş olsun çok en korktuğum şey bende yastıkları koyup tuvalete gidiyorum . 4 aylık daha dönmeyi hala bilmiyor. Yataktan düştü diye çok paylaşım okuyor. Kaç aylıkken yastıkları aşıp düşme ihtimalleri oluyor

Bebeğim 3 kere düştü benim de. Bir daha da kanepe ve yatak üzerinde bırakıp arkamı bile dönmedim :melting_face: Bırakmayın anneler… 1 dk bile olsa yere yatir ya da oturt öyle git. Ya da yanında olsun. Yatakta da uyutmayin nolur… Yastıkları aşıyorlar çok kötü oluyor insan düşünce. Uyuyunca genelde 20- 30 dk sonra derin uyuya geçerler. O zaman alıp beşiğine yatırın yavaşça. Ya da en iyisi yer yatağı yeriniz varsa.

Sağol canım , 5. Ayda dönmeye başlıyor genelde bebekler ne zaman döndü o zaman sıkıntı. Gerçi büyük kızımda hiç böyle bişey yaşamadım benim küçük biraz hareketli engel tanımıyor. Allah esirgesin ya inşallah hiç yaşamazsınız annesi .

Benimki ilk defa düştü şimdilik iyi bakalım canım ya. Korktum bende

İnşallah sende bi daha hiç yaşamazsın canım ya Allah korusun yavrularımızı:cherry_blossom::palms_up_together:

6 aylık kızım hiç bırakmazdım tek başına hep beşiğinde uyur , benim evim minderli yani yerde otururuz normalde, minderde uyuturum hep bugün temizlik yapıyorum diye oraya uyuttum biraz hasta huysuz uykuya dalamıyor tam yerinden kaldırsam hiç durmayacaktı iyice Sur yaptım resmen ama aşmış işte :woman_facepalming:t2: çok şükür biseyi yok şimdilik .

Cok gecmis olsun ablacigim malesef gozumuz gibi baksakda bazen istemsiz seyler olabiliyo.kafasinin arkasini yada bingildak ta bisey yoksa kolay kolay bisey olmaz rabbim koruyo.

Amiiin canım amin cümlemizin evladını :palms_up_together:

Sağol abla kontrol ettim çok şükür bişey yok . :two_hearts:

Ay çok şükür yok hiç biri hatta keyfide gayet yerinde maşallah :palms_up_together: ay benim 8 yaşında kızım var tecrübeliyimde ama büyük kızım hiç böyle değildi miniğin maşallahı var kıpır kıpır Allah esirgesin elde avucta durmuyor korkuyorum valla gözümün önünden ayırmamam lazım .

Benim olan durmuyo ayni banyo yaptiracaktim yatma yaptirayim dedim suyunu hazirladim annaneyi beklemeden banyo ya kos sen tam ayagi kayiyodu tuttum yoksa cok kotu carpacakti fayansa verilmis sadakamiz varmis sukur.