14 aylık bebeğim var bir türlü yemek yemiyor 11 tane de dişleri var bazen hiç istemiyor bazen de çiğniyor ağzında tutuyor sonradan da hepsini çıkarıyor. Möllers balık yağı şurubunu da içiriyorum o da iştahını açmadı. Bu konuda önerileriniz neler nasıl yemek yedirebilirim
Önüne koyup kendi yemesini sagladin mi canım yoksa sen mi yediriyorsun
Genelde olarak mı iştahsız yoksa şu zamanda mı öyle benim kızım da 15 aylık yemiyordu 1 aydır falan sonra farkettim ki yediklerinden sıkılmış dedim belki patates kızartması yer bir kere verdim yediklerini değiştirdim hep ona özel olarak yapıyordum şimdi biraz daha tuzu arttırdım ya da işte bizim yediklerimizden vermeye başladım daha güzel yiyor şimdi arada yine oluyor tabi ama karıştırıp sevdiği bişey yoğurtla falan öyle veriyorum. Önüne vermeye de salatalık veriyorum mesela o onla oyalanır ben yediririm şimdi önüne koyamıyorum döküyor onu da ben sevmiyorum öyle alınmasını da istemem şahsi fikrim tabi bu deneyebilirsiniz
Aynen önüne de yemek koyuyorum direk yere atıyor
Sevdiği bir yemek yok maalesef sadece tatlıyı çok seviyor artık tatlı falan da vermiyorum bir kaç aydır kendimize yaptığım yemeklerden veriyorum yine de yemiyor
Allah allah dişten de olabilir diycem ama bilemedim
Hep mi böyleydi canım yani ek gıda süreci boyunca iştahsız mıydı