Ya bebeğimin yüzünde egzama çıkmış aranızda yaşayan oldu mu olduysa geçti mi ne yaptınız
Öncelikle geçmiş olsun
Doktora götür yada zeytinyağı bi hafta boyunca sür kıyafetlerini bi süre ellerinle yıka sabun tozu vs. Kullanma banyo suyunu çok sıcak yapma oda azdırıyor egzamayi .Şampuan olarak da Mustela’nın Stelatopia adlı şampuanını al eczaneden. Egzamalı bebeklere özel yüksek toleranslı anti alerjen. Biraz pahalı ama çok uzun süre gider. Market malzemelerinden uzak dur! Bi yakınımız böyle bi durumu yaşamışti onlar bi hafta sonra faydasını gördüler inslah sende görürsün bunlara dikkat et bi hafta İNŞALLAH hafifletir @Bhr
Merhaba fotoğraf var mı acaba benim bebeğimin de yüzü kırmızı kırmızı oldu doktor egzama demedi ama herhangi bir cevap da vermedi sadece mustela kullan dedi bana
Canım egzama genelde alerjik oluyor alerjisi var mi
Bilmiyorum canım işte krem kullandık geçti ama şu an tekrar çıkıyor şampuanımda değiştirdik büyücük nemlendiricileri aldık Dermavia diye falan işte geçmezse alerji bölümüne gideceğiz
Öncelikle teşekkür ederim sebep Biz de dikkat ediyoruz ama yani Bizler de pahalı miktarda şampuan vücut nemlendiricileri aldık Fakat geçti tekrar çıkıyor
Bizimki egzama da dedi bilmiyorum tekrar çıktı geçti ama tekrar çıktı