Bebeğimdeki aşırı kuruluk

Arkadaşlar kızım 10 aylık ve cildi aşırı kuru ben dalin şampuan kullanıyorum ondan olur mu bilmiyorum ama soğuklar başladığından belli özellikle yanakları aşırı kızarıyor diz kapakları çok kuru gergin gergin oluyor ben mustela yada bepanthol sensidaily almak istiyorum sizce hangisini alayım hangisi daha iyi

Bizde mustela var memnunum ben açıkçası ilk doğduğu zamanlar bacakları pul puldu doktor önermişti almıştım

Hangisini almıştınız fotoğraf atar mısınız

Mustela şampuan var yeni doğamdan beri bu markayı kullanıyorum ama elimde dalin de var hediye geldi diye mustelayı saçına sürüyorum daha ipeksi yapuyor dalini de vücuduna sürüyorum benim kızım da 10 aylık . Vücudunu duş sonrası bedenini mustela vücut losyonu yüzünü ise mustela stelatopia kremle nemlendiriyorum . Benim kızımın da yüzü hassas. Yani dalini yapmaz diye düşünüyorum iyi nemlendirici deneyin

Tamamdır teşekkür ediyorum :cherry_blossom:

Bizde de en üsttekinden var

Rica ederim . Ne kullanırsanız kullanın vücut losyonu önemli ciltleri çok hassas . Güzel bir vücut losyonuylq istediğiniz marka şampuan kullanabilirsiniz

Mustelayı deneyeceğim :smiling_face:

Dermatoloog sorabilirsin ben bitane dermatoloog kremini kullaniyorum eymene.

Dalini domtor biraktirdi bize onun disinda bize doktor krem werdi yumusacik yapiyor

Neden bıraktırdı ve hangi kremi verdi

Birak dalini dedi cildini mahvetti canim simdi sebamed aldim kremde biobaby

Teşekkür ederim :cherry_blossom:

Benim bebeğimin cildi de çok hassas mustelaya geçtim memnun kaldım. Ayriyetten biodermanın abc diye kremini kullanıyorım mavi kutulu çok iyi geldi

Bioderma atoderm . Doktor bize bunu yazdı. Çok memnun kaldık hem kendinize hem bebeginzie kullanabilirsiniz. Kuru ciltleri atopik ciltleri rahatlatıyor.

Cilt kurulugu kızarıklık egzama vs varsa özelikle mustelanın stelatopia serisi. Şampuanı nemlendiricisi yüz için ayrı kremi düzenli kullanırsanız düzelir. Benim kızda aynıydı faydasını gördüm düzeldi

Teşekkür ederim hepinize :cherry_blossom: