Bebeğime ciğer geliştirici iğne yaptılar 😔

Bebeğim 33+6 ile doğdu gelişimi 34+6 gibiyd ciğer geliştirici iğne yaptılar bana ama sadece bi dozuna kadar sabredebildi oğlum dün saat 11.10 geçe dogum yaptım oglumu küveze aldılar 2.650 gram doğdu solunumunda sıkıntı olduğu için şu an oksijene bağlı ama ciğerleri iyi durumda çünkü çok yüksek sesle ağladı bu iyi birşeymiş şu an yanında değil sütüm de gelmiyor ve ben cok üzülüyorum napabilirim benim gibi olanalr tecrübelerini yazabilirlermi

Öncelikle aramıza hoşgeldin, lohusalığın hayırlı olsun :cherry_blossom:
İçini ferah tut bebeğinin kilosu çok güzel Allah’ın izniyle güzel gelişmiştir.
Sen şuan ne kadar can sıkarsan o kadar bebeğine zararı olur seni hissediyor o ve sütün gerekli forumda anne sütü arttırma yöntemleri var mutlaka oku bebeğin yanında olmadığı için 2 saate bir gögüslerini 15-20 dk sağım yap ki sütün insin ayrıca sıcak duşa gir sürekli gögüslerine dayanabildiğin kadar sıcak suyla masaj yap ve hep iyi şeyler düşün

1 Beğeni

@Tosgun15 @Hümeyra arkadaşlarımızın da prematüre bebekleri vardı hatırladığım kadarı ile sana destek olacaklardır

Evet şu an sağıp getirmeye çalışıyorum çok tsk ederim :heart:

Evet benim bebeğimde 600 gram doğmuştu çok sağlikli şu an 13 yaşinda :smiling_face:hiç üzülmeyin kısa sürede taburcu olur

Gögsümü sağıyorum şu an da gögsümden beyaz bi sıvı akıyor nedir acaba bi bilginiz varmı

Geliyor sütün canım benim üzme kendini duamız seninle bebeğin hayırlı uğurlu olsun canim

@Mervedemir Aramıza hoş geldin canım​:white_heart::rose:

Geçmiş olsun :palms_up_together:

Benimde bebeğim 35+5 doğdu bugün 3 gün oldu ilk benimde sütüm az az geldi duş al güzelce rezene iç tavuk suyu çorbası iç havuç çorbası bol su birde 3 saatte bir sağ bir damla bile gelse sağ bırakma sağmayi o zaman sütün çoğalacak canım