Kizlar dun bebegimi kuveze aldilar sarilik ve yetersiz beslenmeden bol bol dua edin daha 3 gunluk
Allah şifa versin canım merak etme çok olağan bir durum bu. Benim bebeğim de iki günlükken aynı sebeple aldılar. İki gün kaldı iyileşti .
Rabbim Şafii ismiyle şifa versin korkma hepimiz o yollardan geçtik inşallah çabucak kendini toparlar doya doya kucağına alırsın mis kokulunu
Allah şifa versin inşallah benim bebişi de başta alsalardi uzamış sarılık geçirmezdik 1 ayda geçmedi sonra. Kan alıp da bakmadılar ben var dedikçe yok dediler. Zor bir dönem ama dayanın zamanla geçecek inşallah yiyip içip uyuyun dinlenin başka hiçbir şey düşünmeyin bebişe süt olsun
En fazla bir hafta surer gozunu yummadan gecer
Yetersiz beslenme diye de dusunme onlar her emzirmeyle takviye verirler dir her 3 saat merak etme hastanede kalmasi iyi bisey cabuk toparlar doktorlar gelir hergun visite.
Yani olumsuz dusunme.
Cok teşekkürler
Kan degerleri bozuk dedi crp si de yuksek cikdi
Geçmiş olsun rabbim şifa versin
Iltihapmi cikti benim oglaninki de dusuk cikdiydi
Bide kendi vucudunu isitamiyodu.
Gecmis olsun canim tekrar
Hamileyken test yapmadilarmi
Kanda seker orani ozaman gormeleri lazimdi.
Bizim burda 20 haftalik ultrasyonda olculuyo.
Rabbim şifa versin tez zamanda iyileşip toparlar inşeallah
Allah şifa versin inşallah daha minicikmiş biz de ilk doğduğunda 4 gün kalmıştı kuvzde bizim için çok zor ama inşallah çok sağlıklı mis gibi alırsın kucağına geri , gösteriyorlarsa git sürekli bizim hastanede anne oteli diye oda vardı bu tarz durumlar için bebeği emzirmek için falan çağırıyorlardi siz de sorun isterseniz evden gelip gitmek zor olur bide akıl hep hastanede kalıyor
Emzirmeye gidiyorum hep
Nasıl oldu bebeğin arkadaşım benim oğlum doğduktan 2 gün sonra kontrol için gittiğimizde hem kilo kaybı hemde sarılık vardı bide sütüm yokmuş var sanıyordum sonra kanında enfeksiyon çıktı ilk 3 gün görmedim yavrumusütümü sağıp veriyordum 10 gün hastanede yattık çok zor ama rabbimin izniyle geçiyor seninde evladın iyi olur rabbimin izniyle duamdasın
Benimki hala hastanede kuzum ayni sorunla yatti benimkide emzirmeye giriyorum sut sagiyorum 3 gun oldu yatali daha net bi bilgi vermiyorlar
Anladım arkadaşım rabbim şifa verir
Geçmiş olsun benim de kızım 5gunlukken sariliktan yattı sonra idrar yolu enfeksiyonu çıktı tahlilde 1 hafta kaldı o zamanlar çok üzüldüm ağladım ama o sürede dikislerim iyilesti göğüs yaram iyilesti emzirmeyi ogrettiler evi esyalari toparladım bu sürede sende üzülme kendine zaman ayır