9 aylık bebeğim bu kadar salak olamaz koca ellerimde poset var kendisi pusetle taşımak istedi güvenlik kemerini bağlamamış halbuki söyledim dikkatli ol diye bana suç atıyor beni suçluyor yok niye ben baglamamisimcniye sen bebeği tasimadin bilmem ne gece 12 de Etlik sehire uçtuk çok şükür tomo röntgen bişi çıkmadı kafası şiş burnu çizik yara oldu bu ve bunun gibi kocalar dikkatsiz tedbirsiz olduğu sürece bilemiyorum iyice soğudum kendisinden
Çok şükür bişey çıkmamış Allah koruyor inanın hepimizin bebeği düştü burda
eşinizi bu kadar suçlamayın bence tutmak istemiş aynısını sizde yapabilirdiniz yada en basitinden ben yatağın üstüne koydugumda düşmüştü eşimde bana üstüne kızsa daha üzülürdüm . Bişey olmadıgına şükredim birbirinizi suçlamayın bence olacak olan oluyor
Tedbir sizden takdir Allahtan olacağı vardı belki de her zaman bağlayıp bu sefer bağlamadıysanız siz veya eşiniz yaşanacağı varmış demek ki nasipte öyle de bakmak lazım şükür bir şey olmamış inşallah da olmaz hiç birimizin evladına ama ufak tefek pürüzler illa oluyor
Bu tarz şeylerde ben söylemıyorum hiç kocama direk kendım yapıyorum özellikle dıkkatlı olunacak veya tedbir alınacak bir konuysa asla demıyorum kendım yapıyorum. Ya unutuyorlar yada pek takmıyorlar bısey olmaz deyıp geciştririyorlar.