Bebeğimi sakinleştiremiyorum diş yardımcı olur musunuz

2 yaattir uykusuna döndüremedim mısmız uykusunda ağlıyor uykuya dönemiyor kıvranıyor . O böyle yaptıkça ben stres oluyorum. Calpol verşyorum zeytinyağı sürüyorum ama yok 3 gündür artık perişanım uykusuzluktan

Dis etine masaj yap

Karanfille pamuk bas

Dis agir gecer malesef altini yara bile yapar.ates yapar

Valla güzelim en zor zamanlar Allah yardımcın olsun öncelikle, birçok ürün var ama biz dentinox jel kullaniyorduk Allah var bayağı da işe yaramıştı en azından uykuya geçerken, gerçi sonra geri uyanıp mizmizlaniyordu yine sürüyordum zararı var mı bilmiyorum ama ben 4. Ayda başladım 4 tüp bitirdik hemen hemen şimdi 10 ay 10 günlük yaklaşık 8. Aya kadar ara ara öyle geçti şimdi şükür sorun yok alt iki dişi çıktı bakalım üst dişler çıkarken neler olacak hiç bilmiyorum

Benim bebeğim öyle ust dişi çıxır hər yarım saat baş kalkır ağlamaq çox zor

Dün gece sabaha kadar anam ağladı sabah oldu gene öyle ağrı kesici verecem durduramazsam dahada küçük delik oluşmuş bakalım boy verseydi bu sende ağrı kesici ver cnm en azından geceleri

Karanfili nasıl vereblrm bnm ki de aynı durumda

bebek kulak copu kullaniyordum yada pamukla

masaj yapiyordum.

Merhaba böyle zamanda ben tetagil kullanıyorum sakinleştiriyor tavsiye ederim biraz pahalı ama sizi bir süre idare eder yanlış hatırlamıyorsam 38 tane falan çıkıyor içinden istediğini zaman 2 saat arayla kullanılıyor ama ben yatmadan önce veriyorum ağrısı olmuyor deneyin derim ..

Allahım şifalar versin, kolaylıkla çıkarmayı nasip etsin. Hangi dişini çıkartıyor. Bizim kızda çok mız mız hiç keyfi olmuyot

1. Aydan itibariyle kullanılıyor kızım 7 aylık kullanılır sanırım sonuçta diş ağrısı aynı denemekte fayda var derim

Ben tedagilden fayda gördüm. Uykusunda çığlık çığlığa ağlıyordu uyumadan önce veriyordum o çok iyi geldi