Kızlar koye geldim annemle kaynanam köyde oturuyor eşim evde yk DIE bir ay köyde kalıcam bebeğim 3 ay 22 günlük herkes öpüyor halalari kaynana halalari da küçük okula gidiyorlar öpme dedikçe agizlarni ağzına sokuyor gerizekalılar inadına resmen günah hastalık diyorim saçma sapan knsuyorlwr ben anneme.bikere öpme dedm kadın anladı bunlar anlamıyor okul zamanı hastalik çok gelde sinirlenme ben annemde kalıyorum hergn bebeği getir bizde kal yok efendim birgün kalmicam
1 Beğeni
benim bebeğimi eşimin babaannesinin yanına götürdük köye o da aynı şekilde mıç mıç tabiri caizse yalayarak öptü eşim ve ailesi dahil bir şey demedi kaç kere uyarmama rağmen anlamadı da 2 hafta boyunca da çocuğumun yüzü yanık gibi oldu kremlerle zorla geçirdim bende sizin gibi annemde kalıyorum 1 gün kayınvalidemde kaldım orada da aynı şekilde öptükleri için bir daha kalır mıyım bilmiyorum Allah size de kolaylık versin
Valla gitmeyin o zaman istedikleri gibi alınsınlar bebeğinizin sağlığından önemli değil. Eşinizin bu noktada asıl dur demesi gerekiyor