Bebeğimi sütten kestim

Bana yardimci olacak birimi olsun :rofl::rofl::rofl: dogurdugum gün bile refakatcim zabahaaa kadar uyudu (genel anestezi ile sezeryan oldum) eve yanliz geldik Allahtan doguma gitmeden 2gun evde olmiycam esim ac kalmasin die yemek yapip gitmistim yavrum oda tek basina diye oturup yememis te eve gelince dolaptan cikarip yedik memeden keserken kimi bulayim yanima anca sen gibi benden once kesmeye baslamis bana gore daha tecrubeli anneler şunu yap bunu yap dicekte kulagima kupe olacak

1 Like

Üzüldüm şimdi valla ya ben gerçekten yardımcı olmak isterim sana hergunde yazarım ne yaptıysam sana aynısını söylerim sozzz​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face:

2 Likes

Akşamları eşin yokmu canım o uyutsun. Oğlumda meme destekli uyuyor ben ayağımda sallasamda uyumuyor beni görünce meme geliyor aklına bazen ablasına yada eşime verip odadan çıkıyorum onlar ayağında sallayıp uyutuyor. Yakınında kimse yoksa dışarıya çıkar bebeğini mesela 3-4 gün tatil yapacak fırsatınız varsa çok güzel olur. Biz dün dışarıdaydık akşama kadar iki kere emdi sadece evde olsak 10 kere emerdi. Dışarda aklına çok gelmez meme.

1 Like

Hertürlü aklına geliyo bnmkinin :rofl: bugün alisveris icin ciktik sora sahil mahil simdi girdim eve daha disardada 4kere emzirdim bebek odasinda arabada..

Bebeğin kaç aylık?