Kızlar merhaba bebeğim 7 buçuk aylık ateşi 38 üzerinde çıkıyor yaklaşık 1 saattir var ateşi yani yeni yeni çıkıyo acaba diş mi hiç dişimiz yok ama burnu da akıyo su gibi hep kucağımı istiyo ağlıyo ne yapmam gerek üzerini çıkardım sadece uzun kollu zıbın var ama hastaneye götürmeli miyim
Calpol ver canim ilik dusa sokabilirsin bide mumkun oldigunca kucagina almamaya calis senin vucut isinda geciyo doktor ilk cocugumda oyle demisdi atesliyken yaklasmamaya calis diye diş olabilir insallah disdir cunki coo.kotu salgin var ortalikda degiisk uzun suren hastalik. Damaklarina bakdinmi
38.3 oldumu calpol varsa hemen bir calpol ver. Ilık bezle koltuk altina bez koy, ateşini her saat basi mutlaka ölç, burun tıkanıklığı varsa burnunu aç.
Eğer yarin aynı şekilde devam ederse bir doktora git üşütme olabilir çünkü burnu akiyormuş. Stres sıkıntı yapma herşeyi hisseder kucagina al sakinleştir eğer sabaha artacak veya devam edeck olursa bir doktora goturursun. Geçmiş olsun
Yani diş yok gbi aslında zamanıymış dişin ama yok haftasonu cenazeye gittik mecbur çok kalabalıktı burnu da akıyor nolur diş olsun kucağıma almamaya çalışıyorum sarıldıkça dediğiniz gbi iyice çıkıyo 39.4 ölçüyorum ama umarım yanlış ölçüyordur
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için eşim dışarda çalışıyor annemlerde kalıyorum umarım gece çok kötü geçmez çok yükselirse bu şekilde sabahı beklemeyim değil mi
Aman canim cok dikkat et hele gece boyu uyumamaya calis ates coo tehlikeli bisey. Kalabaliga gordiysen hastalanmisda olabilir sabah hic olmazsa bi anasagliga gotur.
Uyuyamam ki zaten mümkün değil. Ateşten çok korkuyordum havale geçireni gördüm Allah korusun sabaha kadar çok kötü olmazsa sabah doktorumuza götüreyim. Çok teşekkür ederim size de
Çok geçmiş olsun 39.4 ciddi bi ateş ya diş de olsa nedeni iki üç saatte geçmemişse 39un üstünü hastaneye götürülmesi gerektiğini düşünüyorum ben calpol verdiysen ve 39 görüyosan bence bi acile götür allah korusun ateş çok önemli çünkü. geçmiş olsun tekrardan rabbim şifa versin umarım düşmüşdür
Ya bebeklerde ise yarar mi bilmiyom ama sirkeli su atesi aliyir bn ateşlenince ayak bulegime karnima yuzume onu koyunca atesim dusuyordu deniyebilirsin . Hala 39 mu atesi eger gecmediyse 39 cok riskli havale gecirebilir dikkat edin . Cok gecmis olsun
Şu an sana ihtiyacı var ve bu yüzden kucağını istiyor bence onu mahrum etme. Ve evet vücut ısın da daha çok artırır bu yüzden sakinleştirdikten sonra yatağında yatmasını sağlayabilirsin. Ilık duş aldirabiliyorsan aldır hem rahatlatır köpüklemene bile gerek yok suya girip çıkması bile yeterli. Alnına nemli bez koyabilirsin. Ateşi düşene kadar birazcık tamamen de soyabilirsin eğer duşa sokmazsan vücudu çıplak da kalabilir. Hastanede de böyle yapmışlardı. Ateş dusurucu var ise ateş düşürücü de mutlaka ver bir çay kaşığı kadar
Evet dediğiniz gbi calpolden sonra 2-3 saate tekrar 39ları gördük ağlamalar burun akıntısı hiç eksilmedi sabaha kadar hastaneye götürdüm enfeksiyonu var grip influenza dedi ilaç başladık bakalım hala var ateşimiz hiç halimiz yok çok teşekkür ederiz size de dualarınız için tavsiyeleriniz için
Duşu pek sevmiyor daha çok ağlıyor diye dediğiniz gbi soydum sadece zıbınla kaldık calpol de veriyorum 4 saatte bir çünkü çok yükseliyo hemen korkuyorum salgın varmış çok fazla influenza dedi doktor gribe ben dayanamıyorum yavrum nasıl dayanıyor acaba bir gram uyku uyumadım yeter ki iyi olsun. Kızkardesim de farklı şehirde doğuma almışlar ilk doğumu yalnız orda gidemiyorum bi aklım da orda gidecektik güya işte olmadı