Bebeğimin burnu dolu gibi yardımcı olur musunuz

Sabah kupluur olmuş afedersşniz sümükler kurumuş burnunda . Gündüz de temizliyorum çekiyorum ama şırıl şırıl sümük sesi geliyor doktora gitmeme gerek var mı sizce

Benim bebeğim de 1 haftayı geçti öyle daha geçmedi. Dr Sürekli temizleme gerekiyor dedi. Gün içinde 3-5 kere temizliyorum.

Sadece burun tıkanıklığı varsa serum fizyolojik yapılacak deyip gonderiyorlar. Tıkanıklık cok varsa saat başı açabilirsiniz. Öksürük ateş vs eşlik ediyorsa dr goturmeniz lazım. Bebim bebegimde grip oldu tam 15 gun boyunca her beslenme oncesi burnunu açmak zorunda kaldım. Sizde her beslenme oncesi aç karnına yapın ki işlemi kusma olmasın. Gecmis olsun

Geçmiş olsun aspiratörle çekmeyi deneyin,geçmezse götürün bence
Dün bende bebeğimi götürdüm acile burnunda hırıltı var azıcık dedi aspirasyon dedi, hemşire de burnundan hortum sokacaz nereye kadar inerse diyince yaptırmadım korktum
evde buhar veriyorum, aspiratörle kendim çekiyorum birde antibiyotik veriyorum

Sadece burunda tıkanıklık varsa serum fizyolojikle açın eğer ateş kusma öksürük beslenmede gerileme hırıltı varsa doktora görünün

3 sey kullan

Kuru sumuk ve yas sumuk icin ben oglana ilk haftadan kullandim

1 Beğeni

Benımde bebek sumuklu 2 aylık odaya su koysamda cok haavasız kalıyor bıraz bunun etkısı var bıde gırıp tarzı bırsey olmus burnu cok tıkalı degıl hırıltı var ama nefes alıyor. Kuru sumuk yok. Bende gunde 3 veya 2 kere temızlıyom oksuruk var ama ates yok o yuzden dok goturmuyom cunku oksurugu fln gun ıcerısınde duzelıyor. Bebegın rahatsı oldugunu hıssedıgın an temızle cok fazla yapıp da bebegın burnunu tahrış edebılırsın dıkkat et bn korkudan az yapıyom .za

Sizinle aynı durumdayız bizde şuan, odaya suyu neye koyuyorsunuz işe yarıyor mu bende deniyim

1 Beğeni

Cocuk doktoru her emzirmeden once bir tane burun spreyi fiskirt tikali olmasa bile arka kanali kapali olabilir dedi.

Geçmiş olsun, bunun için gitmeyip ne için gideceksiniz bi an önce gidin tabiki.

Geçmiş olsun benim 54 günlük bebem de hasta abileri bulastirdi doktora götürdüm burnunu 8 10 kereye kadar temizleyebilirsiniz dedi serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyorum baya cikiyo 6 aydan önce bebeklerin üst solunum yolu enfeksiyonu akciğere geçebiliyor mis buda zatürre yapar dedi göğsünü takip et anormal bı şekilde nefes alıp veriyosa acil getir dedi bizim ateş yok öksürük çok nadir sadece burunda tıkanıklık var

Nemlendirici almadım ben onun yerıne peteklerın sulugu oluyor ona koyuyorum bıde 2 tane kucuk kap buldum ıcıne su ve lavanta yag damlatıyorum petegın ıcıne koyuyorum . Pencereyı gece yatarken 2 dk acık bırakıyom ve kapıları da acık bırakıyom

Bende böyle yapim korkuyorum uzun süre pencere açmaya azcık açıp kapıyorum

1 Beğeni

Sogani yaridan ayir karanfil batir ustune besiginbasina koy
Tepsiye buz koy

Pembe ve mavi Olan resimdeki pek işe yaramıyor cekmiyor en iyisi aspiratör

Bız hergun acıyok

Bende hergün ama kısa süreli maalesef

Kullandim ve cektiginden eminim halen kullaniyorum