Hasta oldu için sık sık burnunu temizliyor um balgam burnundan çıkıyor az önce çektim yine baktım kan geldi iki burnundan da azar azar panik yapmalı mıyım
Daha bebek oldu için kılcay damarlarından geliyor diye düşündüm her gün temizledim için
Hasta oldu için sık sık burnunu temizliyor um balgam burnundan çıkıyor az önce çektim yine baktım kan geldi iki burnundan da azar azar panik yapmalı mıyım
Daha bebek oldu için kılcay damarlarından geliyor diye düşündüm her gün temizledim için
Bende aspiratörle çekerken bi ara burnundan kan gelmişti az bişe. Pıhtı kadar. Eğer oluk oluk kanarsa ve devam ederse kan gelmeler omzaman panik yap. Ama bi ker eolduysa daha olmazsa korkulcak bişey yok. Damarları çok ince illaki zarar görüyor canım
Çok az geldi
Tahriş olmuş , bende de böyle olmustu
Tamam sen bi süre aspiratörle çekmeye ara ver durduk yere kanarsa sıkıntı ama bunda korkulavak bişey yok canım yine takip et. Yüzünü yıkayınca bile burunları akıyor . Bi süre o şekil idar eet olmadı ya da burnunu akıtma yap aspiratörle çekme
Ya çünkü çok fazla temizliyor um burnu akıyor dolu oluyor uyurken balganı ordan çikarıyor
Nasıl temizlicem ozmn dolu oluyor yukarıdan belli buharda aldı için daha çok akıyor
Korkma canım benim , sadece aspiratorun ucu tahriş etmiş
Ay ay bişey olmasın da bende sizin gibi düşündüm ztn
Ay buna cesaret edemem
Aslında bi kere yapınca alışıyosun ![]()
Eşim benden daha cesaretli belki o yapabilir
Bende böyle yapıp bazende aspiratorle çekiyorum akabinde , sonra evde yarım saate yakin kıyamet kopuyor
Ne çok yavaş sıkcanız ne çok hızlı. Orta şekilde yapın canım
Ya bişey olursa bir delikten sıkınca diğerinden gelmezse ya
Benimki normalde seviyodu ama hasta olduğundan beri 1 saat uğraştırıyor kıyamet kıpuyo bizde de . Bir de ağlama şekli bile değişti artık yer yerinden oynuyo
Panik yapma canım biraz sert yapmış olabilirsin korkma ama bana eczacım sert yaparsan damarları catlayabilir demişti yavaş yaparsan bişey olmaz
Başını eğeceksin öne. Gelmezse yutmuş oluyo . O da imkansız her türlü gelir ama önemli olan başını öne eğdirmen