Bebeğimin Cildi Çok Hassas

Daha önce doktora götürdüm kuruluk vardı kremler kullandım geçmeye yakın azalmıştı
Dışarı çıkmıştık cildi biraz güneş gördü hemen kızarıp kabardı güneş kremi kullanmalı mıyım güneş kremlerine kötü demeye başladılar siz kullanıyor musunuz

1 Beğeni

Tekstil ürünleri ile korunmayı öneriyolar genellikle

Yani kısa kol falan giydirmeyim mi

Güneşte kalmamaya özen göster gölgelerden git eğer güneşe çıktıysa hemen bi müdlim at ama uzun kollu da isilik yapabilir

1 Beğeni

Tamam çok sağolun

Bol bol nemlendirmek gerekiyor. Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama güneş kremini 6 aydan önce önermiyorlar. Benim bebeğim 10 aylık ben alacağım.

6 aylık evet nemlendiriyorum ama oda iyi gelmedi galiba emin değilim nemlendiriciyi değiştirmeyi deneyeceğim

Güneş kremi konusu için bir şey diyemeyeceğim bende altı aydan sonra kullanmaya başlanır diye okudum bebeğim beş aylık henüz kullanmadık ama cildi çok hassas bizde nemlendirici olarak bıoderma atoderm kullanıyoruz ben etkisini gördüm tavsiye ederim

Çok sağolun deneyeceğim

1 Beğeni

Bioderma atoderm kullanıyorum nemlendirmesi güzel

1 Beğeni

Bebek arabası için şeffaf yağmurluk tarzı şeyler var onlar ile kapatıyormusun bebek Arabasını istersen onu dene ben beyaz tenli olduğum için güneş ışınlarından dolayı çillerim oluştu maalesef yüzümde yaz kış güneş kremsiz çıkamam kışın azaliyor çillerim yazın göz kapaklarıma kadar çil oluyor bebeğiniz açık tenli ise ondanda olabilir 6ay üzeri ise güneş kremi kucukse tekstil ürünleri ile korumanız gerek

Evet bende bebeğim de beyaz tenliyiz hemen kızarıyor 6 ay 10 günlük bebeğim 7 ay dolmasını beklesem mi güneş kremi için bilemedim o yağmurluğu almadım ya bilerek yağmurda çıkmam diye bu güneş hiç aklıma gelmemişti​:smiling_face_with_tear:

Güneşten de korur bence sivrisinek den falan da böyle bişey doktor aksi bişey demedikce kremi kullanabilirsin bence

Teşekkür ederim

Aynısı benim bebeğim dede oldu doğduğu günden itibaren kabarıklık ve sivilce gibi oldu aşırı kuru oluyor sıcakta ama mecbur çıkarıyorum kendimle her gün yüzünü yıkayıp yada silip losyon sürüyorum özel bebekler için olanını en önemlisi şampuan direk değiştirdim şuan geçmek uzere

1 Beğeni

Güneş kremi konusunda ben de tereddutluyum malum yaz da geliyor ama susam yağını duydum güneş ışınlarının etkisini azalttığıni onu denemeyi düşünüyorum, aktarlara sorarım bulamazsam da tahinin üstünde biriken yağını alırım diye düşündüm . Size de fikir olabilir hem yağ cildine de iyi gelebilir .

Bizimki şampuandan sonra oldu maalesef değiştirdim ama hâla geçmedi sayılır siz hangi şampuanı kullanıyorsunuz

Hiç duymamıştım sağolun

1 Beğeni

Güneş kremi şart ya bence bende aldım ama daha kullanmadım şuan isilikle ugrastigim için o azalsın deneyeceğim

1 Beğeni

Bende alacağım örtüyle vs koruyamadım durmuyor zaten