Kizlar merhaba kızım 16 gun sonra 1 yaşına giricek sadece 2 disi var baska da diş yok disi de cikmiyor normal mi
Gayet normal canim ilk cocugumunda yasina girdiginde 2 disi vardi yasina girdikden sonra hepsi birden cikdi inan farkina bile varamadik her bakdigimizda baska disi oluyodu ve cok kolay cikdi hissetmedik bile
Yaa gercekten mi bana da şöyle sorunsuz dis cikarma gecirttir Yarabbi
Benim bebeğim de 10 ay 11 günlük ama hala diş çıkmadı
Benimki ilk dişini yaşında çıkardı yakında 14 aylık olucak hala 2 dişi var
Nerde bu dişler yemin etmisler sanki
Amin canim insallah zaten inan ilk disler cok zor digerleri oyle olmuyo kolayca cikiyo yine iki tane cikmis merak etme arkasi gelir
Benim dişlerim bir yasında çıkmaya baslamıs. Oglum 7.5 aylık bu aralar cok aglıyor herkes diş diyor ama görünürde birsey yok bana cektiyse zaten bir yasında cıkar bakalım nasıl olacak
Normal bir durum korkmayın. Hatta şanslısınız bebek küçükken diş çıkarması daha zor oluyor
7 aylıkken 2 diş de çıktı bizim ama ondan önceki 2 ay bağırmalar arttı huzursuzluk uykusuzluk tavandi. Kime sorsam geç çıkması hep iyi dediler. Hissetmiyor ve ağrı cekmiyorlarmis o kadar zorlamiyorlarmis büyüyünce. Hem daha sağlıklı olur belki. Yani üzülmeyin geç olsun güç olmasın
Bana da hep soylediler ama disli bebek gorunce garipsiyorum
Benim ki de huysuz ne gece ne gündüz asla uyutamıyorum
Gorumcemin oglu iki disli dogdu mesela ben refakatcisiydik bebe agliyo agzinda dis var şok olduk doktor muayenede peceteyle tutdu aldi koksuz bunlar yutmasin dedi cocuk 7 yasina gelene kadar alt iki disi cikmadi
Kız sizin iki tane var benim ki 11 aylık oldu hala hiç dişi yok. Çıkma belirtisi bile yok.
11 aylık olmak üzereyiz 2 disliyiz
Ek gıdayı nasıl yediryorsunuz
Benimkide emeklemiyor dönüyor sürünüyor sizinki nasıl
Benim kızım 8 aylık 6 tane dişi var ama mafetti o süreç bizi umarim geç cikmasi güzel bir süreç geçirmenize yardimci olur
öyle doğan bebekleri hep merak ettim
Maşallah
Amin inşallah