Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun 2 aylık bebeğim var ve sütüm bayağı azaldı daha önceden buradan yazmıştım ben önceden genelde sağıp biberonla veriyordum gaz sancısı çok var çok itiyordu beni . Şimdi göğüslerimde boşluk gibi bir şey oldu ve makine ile sağdığım da bazen 10 ml bile olmuyor ama bebeğim emse daha doğrusu aktif emse süt geliyor sanki. Ama bebeğim fazla vakumlu bir şekilde emmesi çok az sürüyor 3 4 dakika sonrada emzik emer gibi hafif emiyor o süre zarfında süt gelmiyor zaten ve sonrada uykuya dalyo memede sağıp vereyim diyecem artık sağlığım zaman da az geliyor mamaya başlamak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Bebişin kilosuna bktır canım krndi beslenmenr dikkat et sütün azaldıusa bestlak damla kullnabilşrsin bol bol su iç çişli bezinş tskip et eğer doğuyosa sorun yok ve bol bol emzir sütün artar sağlık ıcağındski ebeylee görüş damısmanlık alabilşrsin emzirme devlet hastanelerinde vardır
Süt sorunu çözüldü 🥳 - Birkirazannesi tarafından #11 emzirme danışmanligi almıştım bu konuda herşeyi paylaşmıştım bide evet sagimla da artıyor ama en fazla 3 saatte bir 20-30 dakika sağman gerekiyor bebek emse de emmese de emdiginde emdikten sonra sagmalisin umarım işine yarar ben de o dönem çok büyük streslere girmistim bide asla sagarak çıkana güvenme çok daha fazlası var memede en güzeli sürekli emzirmek ve süt arttırmak için o attiklarim
Bol su da içiyorum inanın anlamış değilim ya 4 öiyre içmeye çalışıyorum daha 2 ayı yeni bitirdik çok üzülüyorum böyle erken sütümün gitmesine
Toplam mı 20 dakika yoksa tek göğüs mü
Bencede öyle eskiden süt geliyordu sağarken şimdi hiç gelmiyor neredeyse ama oğlum emdiği zaman geliyor ama benimkisi fe emzik emer gibi emiyor kuvvetli emmesi çok nadir , bir de uyuyor genelde meme de inanın sabaha kadar neredeyse uyumuyorum geceler gündüzler karıştı bazen uyuyakalıyorum koltukta farkında olmadan
Yok tek göğüs 20-30 dakika
Sağdığınız makinada çok etkiliyor bence sütü arttırmada
Hangi makine iyi acaba
Giyilebilir göğüs pompası benimkini arttırdı
İki tane aldım aynı anda takıyorum teker teker sağmaklada uğraşmış olmuyorum
Hangi marka link atar mısın