2 alt 2 ust cikti simdi 5.yolda insallah
rica ederim canim
ben dis cikmadan sabah ve asam olmak uzere 2 kez hep tedagil dis granülü surdum damaklarina o yuzden cikarken hic hissetmedik agri sanci olmadi salyalar haric
Ben yeni başladım sadece akşamları veriyordum sabahta veriyim artık ne tavsiye edilse yapar oldum çok yoruldum
3 aylik kizim onun gozleride mavi benim ve 10 yasindaki kiziminda mavi ama kucugun biraz daha koyu 6 aydan sonra degisme ihtimali var bilginiz olsun kuzenim masmaviydi 6 aydan sonra bal rengi oldu gozu siz ve esiniz mavisse degismez
Kız sen burda ne geziyon… benden habersiz
benim bebeğim de aynı göz rengine sahip koyu mavi
MasaAllah aşırı güzel
MasaAllah cok guzel bizimkine benziyo
Kızzzz nazar etcen damadima
Yorum yaptimdi sanki ama yaptigim yorumu goremedim benim kizim gozleri yemyesildi bacim ama gri gibi oldu aha dedim burdan maviye dönüyomu
ela oldu ne kıyafet giydirsem gözü ona gore dönüyordu simdilerde gozume hep kahverengiymis gibi gozukuyo… cam gibi mavi olanlarin bebeleri genelde dönmemis baksana yukardaki yorumlara hele yeşil göz dönüyo herhal
insaallah seninki dönmez ama dönersede üzülme görsünler yeter
Kactım napim geliyom gidiyom yoksunuz nası başarıyosaniz ben yokken dönüyo tüm sohbet
anaaa sistem kafayi yedi
@admin hatice hanımcım bozdum ben burayı
benim yaptigim yorumlar baskasi tarafindan baskasina yapilmis gorunuyo ilk yorumu ben elife yazdim 2.ye tulaya yazdim ama ben yazdim. Tulayin yorumu duzenleyip tulayin hesaptan gondermedim ki

Canım benim neden uzuleyim sağlıklı olsun yeter yorumunu gördüm ama yazamadım msuayit olamadim düşünüp tekrar yazdığın için teşekkür ederim
Beynim yandı kim kime ne yazmış karışmış hepsi
Teşekkürler canım 5 ayı doldu
Düzelmis burlar