Bebegimin göz rengi 🤔

2 alt 2 ust cikti simdi 5.yolda insallah

rica ederim canim

ben dis cikmadan sabah ve asam olmak uzere 2 kez hep tedagil dis granülü surdum damaklarina o yuzden cikarken hic hissetmedik agri sanci olmadi salyalar haric :smile:

1 Beğeni

Ben yeni başladım sadece akşamları veriyordum sabahta veriyim artık ne tavsiye edilse yapar oldum :sweat_smile:çok yoruldum

1 Beğeni

3 aylik kizim onun gozleride mavi benim ve 10 yasindaki kiziminda mavi ama kucugun biraz daha koyu 6 aydan sonra degisme ihtimali var bilginiz olsun kuzenim masmaviydi 6 aydan sonra bal rengi oldu gozu siz ve esiniz mavisse degismez

1 Beğeni

Kız sen burda ne geziyon… benden habersiz :rofl:

1 Beğeni

Mavi doğduk mavi kaldık…

6 Beğeni

benim bebeğim de aynı göz rengine sahip koyu mavi

1 Beğeni

4 aylık yusuf bebek

5 Beğeni

MasaAllah aşırı güzel :heart_eyes:

1 Beğeni

MasaAllah cok guzel bizimkine benziyo :heart_eyes:

Kızzzz nazar etcen damadima​:rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Yorum yaptimdi sanki ama yaptigim yorumu goremedim​:crazy_face: benim kizim gozleri yemyesildi bacim ama gri gibi oldu aha dedim burdan maviye dönüyomu :rofl::rofl:ela oldu ne kıyafet giydirsem gözü ona gore dönüyordu simdilerde gozume hep kahverengiymis gibi gozukuyo… cam gibi mavi olanlarin bebeleri genelde dönmemis baksana yukardaki yorumlara hele yeşil göz dönüyo herhal​:person_shrugging: insaallah seninki dönmez ama dönersede üzülme görsünler yeter​:heart_eyes::heart:

Kactım​:rofl::rofl: napim geliyom gidiyom yoksunuz nası başarıyosaniz ben yokken dönüyo tüm sohbet​:pleading_face: anaaa sistem kafayi yedi​:rofl::rofl::rofl: @admin hatice hanımcım bozdum ben burayı:rofl::rofl: benim yaptigim yorumlar baskasi tarafindan baskasina yapilmis gorunuyo ilk yorumu ben elife yazdim 2.ye tulaya yazdim ama ben yazdim. Tulayin yorumu duzenleyip tulayin hesaptan gondermedim ki​:rofl::rofl:

@Elif53 buda sana cevap olcakti tulay etiketlendi​:rofl::rofl:

Canım benim neden uzuleyim sağlıklı olsun yeter :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear: yorumunu gördüm ama yazamadım msuayit olamadim düşünüp tekrar yazdığın için teşekkür ederim :bouquet:

Beynim yandı kim kime ne yazmış karışmış hepsi​:smiley::smiley:

Teşekkürler canım 5 ayı doldu :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Düzelmis burlar :rofl:

1 Beğeni

Bizimkinin de mavi ama degisecek gibi geliyor bana 5 aylik olacak 2 güne

3 Beğeni

3 Beğeni