İyi geceler kizim tam 2 aylik oldu gece gece gazla ugrasrkn bunu sorasm geldi
Bebişinin göz rengi böyle olan var mi yada hangi renge dönüşür aceba mrk ettim
Mavi değil mi başka renge dönüşmez bence daha da açılabilir rengi maşallah çok güzel
Evet şuan mavi . Teşekkür ederim
Oy maşallah cam gibi mavi olur bu renk
İnsaallah Teşekkür ederim
Etrafdakiler hep döner değişir bnmkide böyleydi ela oldu yada deisti falan diyolar da oyle mrk ettim hayrlisi inşaallah ama maviş bi başka olur
Maşallah cam göz olur sanmıyorum dönmez
MasaAllah Teşekkür ederim
Bu güzel bebis kaç aylık
Benim göz rengim kahve, eşimin ela, bebeğimin gözü bu renkti doğduğunda…ama şuan mavi yeşil arası kaldı, bende çok merak ediyorum dönecek mi diye ve şuan 3 aylık olacağiz @Berna.Hümanın.annesi sen bilirsin
Benim oğlumun gözleri elaydı benimde ela seviniyordum bana benzedi diye ikinci ayında babaya döndü kahverengi oldusizinki cok donmez gibi geldi bana

Konudan bağımsız ama sormak istedim benim bebeğim de 8 buçuk aylık aşırı derecede huysuz kucağımda olmak istiyor sürekli ve geceleri çok sık uyanıyor bu ay yorucu geçiyor sizde de böyle mi acaba ? Minike de maşallah Allahım nazarlardan saklasın hepsini
evet bizdede mızlama var canim ama cok asiri huysuz degil uyku duzeni oturtuyorum o zaman sıkıntı olmuyor sabah 9 da uyanir tam 2 saat sonrasi uyuturum 11 de 12 de uyanir is yerine gelince 2 de uyutuyorum tekrar sonra 6.5 7 gibi uyutuyorum 1 saat uyur ve en onemlisi 11.5 a kadar hic uyutmam uykusu gelse bile oyun oynarim onunla oyalarim 11.5 12 gibi uyuyunca cok yorgun dusuyor taki sabah 9 a kadar uyur bu yontemi deneyin aksam 3 4 saat uyutmayin canim
ben birde cok fazla kucagima alistirmadim yere yanima oturtum butun oyuncaklari onumuze koyup saatlerce oynuyoruz o yuzden cok fazla kucak istemiyor birde salincak aldim kurtaricim oldu benim bazen oyundan sıkılıp kucaga gelmek istiyor kucakta 5 10 dk vakit gecirip sevip oksadiktan sonra salincaga aliyorum cok mutlu oluyor
Ayyy hümoşumun gözleride dogdugunda yemyeşildi senin kızda yeşil gibi gorundu gozume döne döne ela kahve arasi bisi oldu Allahim gonlune gore versin ama dönerse bile üzülme sorunsuz gorebiliyo olmalarina sukur
Hay massallah ins. Dönmez ama dönerse once griye ordan ela yada kahveye gecebilir
Yaa hiç o saatte uyutamadım en geç 9 buçukta uyuyor ama hep böyleydi bu ara gece çok sıklaştı uyurken de ağlıyor dedim acaba sizin de öyle mi dişe yoruyorum ama kabarma da yok anlam veremiyorum bir türlü dişi çıktı mı sizin bebişin
Böyle bir şey mantıklı bi bakıyım teşekkür ederim