Merhaba, bebeğim 6 aylık ve doğduğundan beri kafası çok sıcak. Kucağıma yatırınca kolumda kafasının sıcaklığını oldukça yüksek hissediyorum. Kucağına alan herkes kafasına temas ettiğinde ateşi mi var? diyor. Hatta bir defasında da kontrolde doktor dedi ateşi mi var diye. Ama ölçünce ateşi 36,5 çıkıyor. Bebeğinde böyle birşey dikkatini çeken başka biri var mı?
Benim oğlumda 9 aylık bu durum benimde dikkatimi çekiyor ni süredir kafası sıcak oluyor çoğunlukla bende acaba ateş mi die endişeleniyorum
Benim kızımda 52 günlük onunda öyle kafası sıcak kayınvalidem her aldığında der ateşi mi var diye ölçüyorum normal çıkıyor. Her gün değil ama çoğunlukla sıcak nedenini bende bilmiyorum.
Ben de çok şüpheye düşüyorum ama hiç yüksek çıkmadı. Çocuğun keyfi de yerinde rahatsiz da gözükmüyor.
Aynen benim kızımda öyle hasta gibi de değil sadece kafası sıcak
7 aylik bebim kizim da ayni cok sicak ve bqzen cok terliyor sanirim normal herkes de var özellikle emerken yanıyor resmen hararetli içiyor sa artik hic aormadim doktora dönem dönem bebeklerin işleri diyorum bende gecer inşallah
Emerken terlemesini ben sordum normalmiş, sütü çekmek için efor sarfediyormuş tıpkı koşmak gibi.