Bebeğimin kafası yamuk 🙁

Merhaba hanımlar bebeğim yarın 5 aylık olucak ama kafası yamuk ne kadar sivri olan tarafa yatirdiysam da bi türlü düzelmedi büyüyünce esitlenio mu yaşayan var mı ya da gören :confused::confused:

Bizimki de aynı maalesef o tarafa yatırmaya çalıştıkça direniyor en son ağlıyor sol tarafı öyle oldu .Doğduktan sonra her gün farklı yöne değiştirmistim ama nasıl oldu böyle anlayamadım ben de. Uyuduktan sonra değiştirmeye çalışıyorum yine hissediyor uyanıyor ya napacagiz başka?

Yüz üstü egzersizleri yaptırdın yüz üstü yatınca şekil alıyor ne kadar uğraşırsanız o kadar fayda ediyor. Benim kızımda da 2 aylıkken vardı doltoru her ne kadar yok desede vardı yani ama mümkün oldukça gündüz yüz üstü egzersizleri yaptırdım şuan 6 aylık düzelme var

Duzelir benim 3 oglanda da vardi

Ben sag sol ve arkaya taraf duzenli yatiriyordum,normal oldu kafasi,yoksa benimde bebegimin kafasi sivri sekilde olmustu duzensiz hep sag sol yaptigim icin

1 Beğeni

Kendiliğinden mi düzeldi acaba

Ilk baslarda hep inat ediyodu bir tarafa bakiyodu ben cevirdikce o dondu.
Sonra yatirdim birgun yere baktim hareketlerine
Megersem isiga bakiyomus
Televizyon solundaydi surekli o dikkatini cekiyormus.
Ama sonradan bisey yapmadim buyudukce duzeldi kafa yapisi zaten ana ocaginda bakarlar her muayenede kafatasi olcumu bi anomali varmi.
Merak etme duzelir kafana takma

Tamaam çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Bebek kafa yastığı kullanan var mı peki . İşe yarıyor mu? Zamanla kendiliğinden düzeleceğini sanmıyorum ben ya ne kadar çevirsem de geri dönüyor çünkü .

merhaba benim oglumunda öyleydi düz kafa yastigi aldim 1 ayda duzeldi kendiliginden cok zor kafa yastigiyla hemen etki ediyor tavsiye ederim

1 Beğeni

Kız Zeynep canım bizim kızlar nereye gitti :rofl: wp grubu da açmışlar ama ben yetişemedim :rofl: artık sonsuza kadar elveda sanırım :pensive:

1 Beğeni

kuzum özelden numarani yaz ekliyelim canim

Tamam kuzum Ayşenur aldı beni sen var mısın o grupta?

1 Beğeni