Kızlar bebeğim bugğn 46 günlük ama epeydendir kafasının arkası böyle kıpkırmızı. Fotoda net belli değil ama kırmızı birde 2 gündür böyle beyaz beyaz şeyler var. Bu nedir acaba ne yapmam gerekiyor
Benım bebegim de kafasj böyle kırmızı suan 5 aylk azalmış dogum lekesi sanırım
Ama beyazlık bilmiyorum kabuk gibiyse konak olabilir zeytinyağı sür ve tara
Evet böyle kıpkırmızı aşırı fazla değil bunun gibi ama arkası var baya korkuyorum
Yok kabuk giibi değil sanki toz şeker gibi yani beyaz beyaz
Doğum lekesi olabilir veya alerjik olmuş olabilir kullandığınız şampuan dokunmuş olabilir. Cocuk doktoruna bi danışın
Dalin kullanıyorum ondan olabilir ama ilk zamandan beri böyleydi. Ama bu bi kaç gündür iyice arttı gibi geliyor
Doğduğu andan beri varsa doğum lekesidir mutlaka, sonradan olup arttiysa bisey dokunmuştur. Ben de dalin kullanıyordum ilk yüzünde kızarıkliklar çıkmıştı sonra arttı böyle geçmedi saç içine kadar. ve minik sivilcemsi şeyler oluyordu. Atopik dermatit dedi doktor alerjik hassas ciltli dedi. Mustelanin bi Şampuan ve nemlendiricisini verdi. Bebek şampuanı ,bebek deterjanlarini kullanma deterjanlari bitkisel al ve bol çalkala dedi.
Yok geciyo leke o korkma
Hmm onu bilmiyorum ki cnm
Benim kızım da oluştu doktor tahriş olmuş dedi
Kırmızılık bizde de var doğum lekesi zamanla geçer diyorlar beyazlarda sivilce olabilir zararsizdir zamanlaa geçer
Benim oğlumda da var zamanla geçiyor. Mustela nın stelatopia diye bir şampuanı var cok köpüklü değil ama ben çok memnun kaldım. Ama bu avakadolu olan değil onu önermiyorlar
Dalini sakın kullanma sakın dalin en kötü en dandık bır şampuan mustela yada sebamed ben sebamed kullanıyorm beyazlıklardan korkma derısı kavlıyo benımde bebegımde oldu gectı dalın benım bebegımı mahvettı ztn doktora goturdum asla tavsıye etmedı ve ben soylemeden dalınlemı yıkadın dedı kullanma dedı bırak dalını sımdı sadece suyla yıka hıc bı sampuan kullanmadan bırdahakı banyosunada ya mustela yada sebamed kullan ben sebameddeym suan mustelaya gecıs yapıcam sebamedı de cok uzun sure kullanma dedı kurutmasın tenını dedı
Birde onu alıp deneyim o zaman teşekkür ederimm
Trendyoldan temin edebilir miyim acaba
Alabilirsin ben trendyoldan almıştım
Hemanjion dedi doktor bnim kızımda da var. Zamanla geçer korkulacak birşey yok dedi
Ben cok güvenemıyorum bebek olunca dogrusu canım ne yalan soyleyım orjınalmı deglmı eczaneden alıyorm
Benim kızımında tam orasi iki kaş ortası kırmızı doğum lekesi olabilir beyazlarda konak olabilir benim kizimda var mustela konak kremi var onu kullaniyorum baya faydasini gordum