Kızlar dün gece minik yeğenim 2 aylık bebeğimin karnına telefon düşürdü mesafe çok yüksek değildi 2 karış falan ondan beridir ağlama krizleri tuttu telefon düşen yere elimi vuruyorum ağlamıyor mama meme de emmiyo saat 11 de bir ölçek mamayı zorla verdim gecede memeyi 1 dk emdi sabah 9a kadar bişey yemedi sabah 9 da altını açtığımda idrarı kırmızı gibiydi kırmızı rengin nedeni aç kaldığı için mi yoksa karnına darbe aldığı için mi
Bence bi doktora götür canım ne olur ne olmaz. Telefon düşmesinden birşey olurda diyemem olmaz da diyemem. Ne desek yanlış yönlendirmiş oluruz. İçinin rahat etmesi için hemen acile götürmelisin
Kırmızı idrar yetersiz sıvı alımından oluyor ama telefonun iki karış yükseklikten düşmesi de ne kadar travma oluşturur bilemeyiz. Bebek için ağır bir nesne. Doktora götürmeniz daha iyi olur.
Yumuşak düştü elimle dokununca da tepki vermiyor herhangi bir travma olmuş olsa idrarı kırmızı olurdu dimi çünkü eski haline döndü
Takip edin siz yinede bize normal gelen şeyler onlara zarar verebilir gözlemleyin değişik bı durum olursa en azından bı götürüp gösterirsiniz geçmiş olsun
Teşekkürler çok ağladığı için götürdüm röntgen çekildi kabız fitil verdiler
Benim çocukta yapamiyo 3. Ayından beri arada 10 günü buluyor çok feryat figan ağladığı zamanlar acile goturuyoduk lavman yapıyorlardı rahatliyordu sonra 10 gün yine yapamiyrdu öyle öyle 8. Aya geldik 1 aydır kendi yapiyr artık 2 3 günde bir doktor 2.5 ay hergun zeytin yağı içir ve yoğurt yedir kolay yapar dedi
Kırmızılık sıvı alımı az olduğu için olur emmedigi için vücudu susuz kalmıştır. Huysuzluk da var diyorsunuz bı doktora görünseniz iyi olur aslında