Bebeğimin kilosu

Kızlar merhabalar. Kızım üç ay sekiz günlük oldu. Doğduğunda kilosu 2.850 ydi. Şuan 6 kilo oldu. Sadece gören bircok kişi sıska kalmış, küçük kalmış diye diye sinirlerimi bozuyorlar. Doktoruna hemsiresine gosterdigimde de kilosu normal herhangi bir sağlık sorunu da yok diyorlar. Bebeğim iki buçuk aylıkken sütüm yetmediginden doymadigi için mamaya başladık. Ama memeyi reddetmeye başladı şuan çok az da olsa mama vermeden emzirmeye çalışıyorum ama çoğu zaman ağlıyor. Ben de gece emziriyorum rüya öğünü olarak. Sizce kilosu normal mi bu kadınlar çok canımı sıkmaya başladı birine en son patlicam az kaldı.

Doğum kilonuza göre göre kilosu gayet ıyı Üç ayda toplam 3.150 gram almış neredeyse ayda 1 kg almış Çok çok iyi normalde doğumdan sonra bebekler kilo kaybı yaşıyorlar Sizinki buna rağmen hep ortada Normalde Aylık 500- 1000 Gram alması beklenir 1000 üst sınırdır Bebeğiniz gayet güzel kilo almış maşallah diyelım Etraftakiler konuşur siz doktorunuzun ve ebenizin söylediklerine kulak asın​:smiling_face_with_three_hearts:

Ya böyle mesajlar okuyunca acayip sinirim bozuluyor benim çocuğum 4.380 kilo doğdu 3 aylıkken o 6.5 kiloydu. Bize bile doktorlar gayet normal güzel kilosu derken ayda en az 1 kilo almış bebeğe nasıl sıska diyebilirler ya. Benim bebek ne o zaman? Hiç sıkmayın canınızı. Ayda 500 Gr altında almadığı müddetçe hiçbir sorun yok

Canım çok teşekkür ederim içime su serptiniz. Ben anneme uzağım ve kayınvalidem de çalışıyor kolay kolay gelmez bana sürekli bahanesi var. Tek başıma bakıyorum bebeğime. İnsan kendinden şüphe ediyor acaba ben mi iyi bakamıyorum diye. İnsanı sinir krizine sokuyorlar gerçekten

Ya bebeğim henüz üç aylık ve bence kafasını henüz adam akıllı dik tutamamasi normal. Bu sefer kilo bitiyor hamur gibi kalmış biraz zıplat diyorlar. Ben bebeğime kıyamam siz nasıl isterseniz öyle büyütebilirsiniz diyorum. Ama çok sinirim bozuluyor canım tıpkı sizin gibi. Ben tek başına bakan bir anneyim elimden bu geliyor ve çocuğuma iyi bakamiyor muyum diye kendimi yiyorum sonra. Çok teşekkür ederim içimi rahatlattıniz canım benim :heart: