Kızlar bebeğim 4 aylık dün farkettim memesinin birinde çok hafif şişlik var elimi degdigimde küçük top gibi bı sertlik var dokundugumda tepki vermedi acımıyor büyük ihtimalle ama bu beni korkuttu hastaneye goturcem haftaici . İnternetten baktığımda da normal yazıyor yaşayan var mı ?
Benim kızımın da aynıydı o zamanlar 1 2 aylıkken falan baya şişti doktora sorduğumda normal demişti sonradan kendiliğinden geçti. Endişelenmeyin geçiyor
Ay sağol canım ya . Aynen kendiliğinden geçer diyo internette de.
9 aylik kizimin iki gogsundede var bende asiya gidince sorucam hemsireye dokununca acimiyo sanirim bizimkide tepksi vermiyo
Aynen bı sor canım ya bende gittiğimde soracağım . Ama @Aynur arkadaşımızda dedi bide internette normal yazıyor inşallah öyledir kendiliğinden geçermis .
İnsallah canim ayin 1nde bizim asimiz ozaman kadar sen gidersen yaz burayada canim
Normal kizlar bnm ilk oglumunda oyleydi doktor ovalamayin ellemeyin kendi gecer demsti olede oldu korkulck bsy degil yani
Tamam canim ilk hangimiz gidersek yazalım. Bizim sonuçlar var çıksın ona göre gitcem ben merkeze baya uzağım her zaman gidemiyorum eğer canı acıyor olsaydı acile gidecektim.
Sağol canım bilgi için teşekkürler
aynen internetten baktım oynarsak ovalarsak enfeksiyona neden olurmus o yüzden bir kaç kez acıyor mu ki diye dokundum sadece.
Evet evet endişelenmeyin geçer zamanla arkadaşın dediği gibi ovalamayın fazla dokunmayın geçer
Teşekkür ederim canım ![]()
Göğüste şişlik her bebekte oluyor genellikle eski insanlar bebeğin göğsünde süt doldu diye tabir ediyorlar ovalayınca geçiyor doktorlar çok önemsemiyor aslında ama Bebek’te ağrı ve sancı da yapabiliyor onu her banyo sonrası birazcık yağla masaj yaparak dağıtabilirsiniz dağıttığınız zaman bebek daha hafifliyor
İnternetten baktığımda oynanmamasi gerektiği yazıyordu canım bende o yüzden fazla dokunmadım açıkçası eşime gostersim sadece o dokundu bide ben acaba canı acıyormu ki diye hafif baskı uyguladım ama hiç tepki vermedi bir kaç gündür sebebsiz yere bir anda ağlıyor acaba ağrısı mi oluyor ki
Büyük ihtimalle ağrısı vardır
Teşekkür ederim ben o zaman ilaç vereyim öyle zamanlarda .