Kizlar 5aylik oldu bebeğim sürekli cabalamama rağmen hiç birşey dikkatini cekmiyo oyun halısı aldık koyunca basliyo ağlamaya gicirtili sesleri yaptiriyom hiç bakmiyo çıngıraklar sesli oyuncaklar renkli görseller hicmi dikkatini çekmez ya normalmi bu sürekli birlikte tutuyorum parmaklarını açmak istemiyo boş bakiyo sürekli ![]()
Bende öyle biliyorum kızımda 4aylikken dikkatini çekiyordu herşey bu bı değişik ya boş bakiyo hiç yüz üstü koyuncada durmuyo cabalamiyo
Evet geçti hepsinden yüzüne bakıp konusucna guluyo ama el hareketleri ya da dönmeye çalışması felan yok parmaklarını zorla açıp oyuncağı onla birlikte tutuyom salliyom bakmiyo hemen dusuruyo elinden tutamiyo
Bi kaba su doldurup koysanız belki elleriyle dokunmak hoşuna gider
5 aylıkta bunların dikkati çekmesi gerekiyor diye biliyorum ama her çocuğun gelişimi farklı tabiki de o yüzden doktorunuza danışsan daha iyi olur hem sizin içiniz rahatlamış olur
Yaptım onuda içine cingiraklarini koydum dokundurdum kendim korktu ağladı onda
Vakit kaybetmeden doktorunuzla görüşün. Her çocuk farklıdır evet ama bazı temel taşlar var bunların da kritik dönemleri. Geç kalınması kalıcı sorunlara neden olabilir. En iyi yorumu bu işin uzmanları yapabilir. O yüzden güzel annesi onu bir doktora göster belki de endişe edecek birşey de yoktur içiniz rahatlar hem ![]()