Bebeğimin parmağına bi bakabilir misiniz?

Merhaba kızım şuan 3 aylık, doğumundan 5 gün sonra parmağının üzeri şişmeye başladı ve şimdi bu hale geldi. Aile hekimi siğil dedi, cildiye alınması ve teste gitmesi gerekiyor dedi. Daha önce başına gelen var mı acaba nasıl bir süreç oluyor?

Ay geçmiş olsun miniğe :palms_up_together:benim bilgim yok,bilgisi olanlar yazacaktır canım

1 Beğeni

Çok teşekkür ederiz teyzesi :heart:

1 Beğeni

Aile hekimleri candır ama her konuda bilgileri olduğunu düşünmüyorum. Yüzeysel olarak konulara hakimler. O yüzden uzmanlık alanı olan cildiye doktorunun dediğini yapın. Çok geçmiş olsun

1 Beğeni

Katılıyorum çok geçmiş olsun

1 Beğeni

Bu fotoğrafta bebeğinizin elindeki yara, muhtemelen bir hematom (küçük bir morluk) ya da enfekte olmuş bir tırnak yatağı olabilir. Bebeklerde bazen tırnak yatağına yakın yerlerde basit travmalardan kaynaklı morluklar ya da tırnak batması gibi durumlar oluşabilir. Ancak bu tür yaralanmalar enfekte olursa, iltihaplanma ve renk değişikliği görülebilir.Bebeğinizin durumunun doğru değerlendirilmesi için bir çocuk doktoruna veya dermatoloğa başvurmanızı öneririm. Doktor, yaranın durumunu inceleyerek uygun bir tedavi yöntemi önerecektir. Özellikle enfeksiyon belirtisi olup olmadığının kontrol edilmesi önemlidir.

2 Beğeni

Ben birden fazla cildiyeye gösterirdim yerinizde olsam eğer alınacaksa 2 doktor demiş olsun içim rahatlasın diye

1 Beğeni