Bebeğimin yüzü kızarık başında pullanma

Kızlar merhaba bebeğim 2 aylık olacak bir kaç gün sonra daha 20 günlükkken ev taşıdım Adıyaman a geldik sonra yüzü kızarmaya başladı başta sıcaktan isilik sandım devlet hastanesine hem çocuk doktoruna gittim hem cildiye doktoruna gittim sıcaktan dediler klima aldık ama bir türlü geçmedi sonra özele gittik oda mustelanın bir şampuanını önerdi ve krem yazdı krem yüzünü biraz düzeltti ama bunları kullanmama rağmen geçmiyor bir türlü başına gelen var mı bu arada mememi tutmadığı için mama veriyorum

Kızım 25 günlük Balıkesir çok sıcak olduğu için benim kızımın da özellikle boyunalarında sizin dediğiniz gibi kızlarınlar yani istedik çok oldu hakiki gül suyu alkolsüz olanı sürüyorum hemen geçiriyor hiçbir zararı yok deneyebilirsin tabıkı doktorumuz onermıstı

1 Beğeni

Ben de gül suyunun iyi geldiğini duymuştum

1 Beğeni

Bende aynı şeyleri yaşadım en sonunda alerji doktoruna götürdüm alerjik çıktı görsel atabilir misin benim oğlum gibi mi kızarıklıkları bakayım bi

1 Beğeni

Bu düzelmiş hali

Otacı markasının olur mu veya hakiki nerden bulabilirim

Ben aktar dan aldım güvenilir bir aktar dan alabilirsin birazdan fotoğrafını atayım sana

Tamam canım bekliyorum

Canım geçmiş olsun bu atopik dermatit aynısı benim bebeğimde de var aylarca tanı koyamadılar öldük resmen en son alerji doktoru tanı koydu
Gül suyu işe yaramıyor çünkü bu isilik değil cildinin kuruluğundan kaynaklanıyor cildini sürekli nemlendir günde 2-3 kez bepanthol nemlendirici güzel ama önce bu lezyonların ortadan kaldırılması lazım ilaç olan krem kullanacaksın oda 2-3 güne geçiriyor ayrıca bişeye alerjisi vardır süt ürünleri ve yumurta gibi alerjik ürünleri yediğinde artıyo mu dikkat et eğer artıyosa ona göre diyet yapman gerekli aklına takılan herşeyi sorabilirsin
Mama veriyosan onda da süt var ondan da olabilir sen en kısa zamanda alerji doktoruna git canm

Yaa çok teşekkür ederim benim mememi tutmuyor mama veriyorum Aptamilin alerji maması varmış yarın onu sordurup alacam bir hafta deneyecem doktorun yazdığı krem var onu sürünce üç günde düzeliyor bırakınca tekrarlıyor işte birde mustelanın stelatopia cleansing şampuanını önerdi onuda aldım kafası düzelmiyor
Bu arada Bepantholün derma olanını mı kullandın düz olanı mı

Sizin geçti mi peki ne durumda bebeğin

Benim piyasada kullanmadığım krem kalmadı mustela stelatopia, bioderma atoderm, la roche posay lipikar bunlar hep daha kötü yaptı bizi
Bepanthol derma onarıcı bakım kremi idare eder durumda ama dediğim gibi önce lezyonların geçmesi lazım yoksa nemlendirici işe yaramıyor

Doktorun kafası için de krem vermiş olması gerek önce o ilaçlarla tedavi edeceksin sonra nemlendirici kullanacaksın, senin bebeğin sadece mama alıyosa kesin süt alerjisi vardır mamasını değiştirince daha rahatlar

Kafası için vermedi malesef sadece şampuan yazdı mamasını da değiştirecem inşallah en kısa zamanda toparlar

Aptamilin mamasının tadı çok kötü ben ek gıdaya karıştırıp veriyorum çok fark etmiyor emiyo ayrıca beni
Daha iyi mamalar var onlardan al istersen marka verebilirim

Dm den yazdım