Bebeğimin yüzü neden böyle oldu sizce?

Kızları bebegimim yüzü böle oldu vücudun bazı yerleri de böle anlam veremedim diş çıkartıyordu ateslendı calpol verdik sonra böle oldu etki yptu anlamadım

Surupla alakası yoktur tarihine baktinmi kaç ateşi acaba

Alalı daha 2 3 ay oldu son kullanma 2027 yazıyo 38 di mecburi verdım aslında vermiycektim baktık düşmüyo ateş

Genelde o ağrı kesiciler 3 ayda falan bozuluyor bize Dr öyle dedi o zamandan sonra verme demişti

Tesekkur ederim olabılu

A olabilir tesekkur ederim bi bakıyım

6.cı hastalık olabilir benim kızım geçirdi 3 gün sebepsizce atesi vardı ateş gidince böyle döküntüler oluştu

Bzimki de ateslendı dişten ateş dedik gecti ateş böle oldu ne kadar sürede geçiyo

Ateş üç gün sürdü bizde diş diye düşündük hatta buraya konu açtım çünkü ateş dışında idrar yolu ya da soğuk algınlığı belirtisi yoktu. Ateş düşürücü verdiler acilde baktık ateşi düşüyo devam ettik sonra döküntü başladı yüzünde sırtında.

Sırtına baktınız mı var mı ?

Bizde de aynıdınpşdu sadece ates 3 gun olfu gecti Evet yüzünde alın bölgesinde sırtında da var

Bizde acaba yediklerini yoksa surupmu diye dusunduj dun hafif vardı bugun coğaldu

Bi iki gün sonra bunlar da kayboluyor kayboldu yani. İyi haber Birdaha bu hastalığa yakalanmıyorlarmış.

Bizde sebep eşim uçukluyken öptü

Bakın burda da yazıyor

Tesekkur ederim bende birwz bakındım nette böle yazıya bizde ucuk fılan yoktu ama diş çıkarıyordu cıktıda biz hep ondna suphelendık ateslemınce