Bebeğimin yüzünde sivilce çıktı

Kızlar bebeğimin yüzünde sivilce çıktı nasıl geçecek internette yenidoğanda normal demiş ama içim hiç rahat değil ne yapmalıyım sizlerde de oldu mu daha bebeğim 12 günlük

Evet oldu kendi sütümden sürüyordum onun dışında bişey yapmaya gerek duymadım bizede normal dendi

1 Beğeni

ellemeyin birşey sürmeyin kendiliğinden geçip gider

1 Beğeni

Dokunmayın, kendiliğinden keçecek :hugs:

1 Beğeni

Benim bebişimin çenesinde sanki minik minik ergenlik sivilceleri var gibi :sweat_smile::innocent: bende normal olduğunu düşünüyorum :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

isiliktir o muhtemelen. çok sıcak havalar. bnm bebeğimde de oldu. kaynamış ve iyice ılımış (soğuğa yakın) su ile silin günlük. gül suyu da öneriyorlar ama doğal olacak. kalın giydirmeyin ama ayağından çorabını çıkarmayın :sparkling_heart:

2 Beğeni

Boyunları hep isilik bebeğim 11 günlük askılı zıbın ve alt üst takım giydiriyorum kalın mı giydiriyorum? sırtında göbeğinde olmuyor ama sadece boynunda :woman_shrugging:t3:

1 Beğeni

ben de ilk başta üşür diye öyle giydiriyordum. ama şimdi sadece tişörtlü zibini giydirip yatırıyorum.
üzerine müslin örtü. zamanla geçti. çok sıcaklıktan çıkıyor isilik. ama çorap giydirin

Teşekkürler dikkate alıcam :innocent::pray:t3:

Yenidoğan bebeğimin yanaklarinda sivilceler oluştu bunlar için neler yaptınız, doğal yapilabilecek biseyler varmı ?

Merhabalar aramıza hoşgeldin lohusalığın hayırlı olsun :cherry_blossom:
Kendiliğinden geçecek hiçbişe yapmana gerek yok özellikle erkek bebeklerde daha sık görülüyor benim oğlumda da vardı zamanla geçti zararsız bir durum

kızlar merhaba 17 günluk bebegimde yanaklarinda sadece sivilce gibi isilik gibi birseyler çıktı sicaklardanmi diyecem ama bilemedim int den arastirdigimda anne karnindaki horonlardan olur gecicidir yaziyor ne yapacagimi bilemedim boyle bir durumla karsilasan varmi vücutta yok sadece yanaklarda var yardimci olursaniz sevinirim​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Merhaba Zeynep. bu geçici bir durum bir süre sonra kendiliğinden geçer

1 Beğeni

tsk ederim inşallahhh​:smiling_face_with_three_hearts:

@zeynep0664 Merhaba,Aramıza hoş geldin.
Kendiliğinden geçecek ,sadece ellemeyin yeter :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Cocuk kendini SIktIgI zama da olur zararli degil ama endiselenme

1 Beğeni

hoşbuldum canim insallah gecer 1 haftadir var

1 Beğeni

inşallah canim tsk ederim

Bisey degil canim

1 Beğeni

Biz iki aylık olduk bizimkide sürekli oluyordu geçiyordu iki haftadır hiç olmuyor :+1:

1 Beğeni