Merhaba kızlar. 40ı çıkan bebekleriniz için o güne özel birşey yaptınız mı? Ya da 40ı için yapılacak ehemmiyetli birşey var mı, yoksa yapılanlar hoşluk olsun diye mi yapılıyor sadece, ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bebeğimi yıkayacağım suya altın yüzük koyarım sarılığı vücudundan tamamen çıksın diye ne alakaysa 40 tas su dökerim aynı şekilde kendimde abdestimi alıp banyomu yapıp kırk tas su başımdan dökerim tabi bunları anacığımın ısrarıyla yapıyorum yoksa gusül alıp normal şekilde yıkanmak yeterli bence
Aynen katiliyorum size bende bana kalsa abdestimi alip dusumu alip cikacam bebegide yikiycam sadece ama buyuklerimiz malesef 40 tas su mevzunusunu israrlar yaptiriyo
Banyosunu 40 suyuna şeker tuz çörek otu gül kolonyası koydum kovaya önce bebgim sonra eşimle oğlumun aynı suda yıkadık taşları doktim
Ben böyle hazırladım ama tabi bu biraz fotoğraf çekme amaçlıydı. Kayınvalidem banyo suyundan 40 kaşık su alıp ayırdı en son onunla abdest aldırdı bebeğe. Bende normal gusül abdesti aldım
Maşallah bebişe
Teşekkür ederiz
Ben sadece normal banyo yaptırırken anneme kuran okuttum ikimize birden. Sonra bende gusül aldım.
Bende dedıgınız sekılde hepsını yaptım ve içim çok rahatladısankı bunları yapmasam 40 ı tam çıkmıyormuş gibi içime sinmeywcektı sonrasında da 40 mevlüdü yaptık çok da güzel oldu dualar okundu rabbım sağlıkla dualarla büyümesını nasip etsın yavrumun
Aslinda olmasi gereken o dinimizcede ben farkli bisey oldugunu dusunmuyorum degisik seyele yapmaya gerek yok yanim mevlut bende okutucam insallah
Güzel olmuş sağlıkla buyusun bebegınız inşallah bende böyle yapmıştım
Güzel oluyo gerçekten manevi anlamda Allah kabul etsın şimdiden sizinkinide dualarla sağlıkla büyüsün yavrunuz
Aynen oyle insallah az kaldi bziimde sali gunu kirkimiz cikicak insallah. Aminn cumlemizin yavrusuda insallah
İnşallah hepimizin yavruları sağlıkla büyüsün
Ben normal gusül aldım. Bebeğimi de spaya götürdüm. Orda kırk uçurtma konsepti yaptılar. Spadan sonra masaj yaptılar rahatladı baya. Ben de öyle fotoğraf çekelim anı kalsi. Diye yaptım. Yoksa bebegi ve kendinizi yıkamak yeterli.
Amin inşallah
Spa da güzel fikirmiş