Bebeğin ağlarken morarması

Anneler bebeğim aglarken bir anda çok morarıyor. Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Çok korkuyorum bir sağlık sorunu mu var diye

Nefes alıp verirken zorlanıyor mu? Pediatri doktoru baksın bı önemli olabilir morarma normal değil belki erken tedavi ile geçer

Benim kuzenim de öyle idi küçükken morarir kesilirdi sesi çıkmazdı hatta babam hemen poposunu sıkar yüzüne su carparlardi kendine getirirlerdi belirli bir yaşa kadar sürdü bu durum ama çocuk şuan gayet sağlıklı Ankara gazi de tıp okuyor benim oğlum da aglarken morar miyor ama bir kaç gündür kesiliyor hemen yüzüne ufluyorum afallayip kendine geliyor

Yok sadece burun tıkanıklığı olunca oluyor ara ara

Bugün doktora götürdüm üfürüm var dedi çocuk kardiyolojisine götürmem gerektiğini söyledi kalbiyle ilgili sorun olabilirmiş

1 Beğeni

Ayy çok geçmiş olsun benim oğlumda da delik var ama 1yasina kadar geçermiş çoğu bebekte oluyormuş umarım sizinde iyileşir

Çok sağolun. Sizde herhangi bir belirti var mıydı acaba

Yoktu canım öksürüğü için dr flim istedi orda görmüştü kardiyoloji gittik cihaza bağlandı ultrasan ile bakıldı küçücük bir delik var ama geçer dedi

1 Beğeni

Meehaba sizin öksürük nasıl benim bebeğimde de varda

Anladım rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah

Kaç aylıkken öğrendiniz

Amiin canım tüm evlatlarımıza 4-4.5aylik falandı ama 1yasina kadar geçermiş ondan içim rahat biraz

1 Beğeni

İçerden geliyor öksürük canım hastalık öksürüğü gibi 1 hafta antibiyotik kullandik geçmedi

1 Beğeni

Benimkide gündüz öksürüyor boğazında biley kalmışta çıkarmaya çalışıyor gibi sevebini bilmiyoruz bayadıe var

Bizimde öyle sadece gündüz idi 3aylikken falan başladı gıcık gibi degol de cigerden geliyor gibi kuru öksürük bizim ki sizin toza falan alerjisi olabilir belki

Bakalım inşallah öyledir ya Rabbim şifa versin hepsine

Amiin canım inşallah

1 Beğeni

İnşallah ciddi bir sorun değildir geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canım insallah