Bebeğin gamzesi olduğu ne zaman belli olur

Kızlar Ortanca oğlumun gamzesi var kiziminda var gibi biraz tombik yanakları şimdiden mi belli olması gerekiyor yoksa sonradan belirginlesirmi

Benim kızımda hem yanakta hem çenede var, doğduğunda ilk guldugunden itibaren belirgindi zamanla daha da belirginlesmesi lazım mantiken

1 Beğeni

Maşallah annesi gibi güzel desene​:hugs::smiling_face_with_three_hearts:doğduğunda yanaginin tam ortasinda değilde biraz altında var gibi idi uyurken dikkat ettim uykunun içinde ikinirken çukurlaşiyo olmasinida isterim tabi gamzelileri çok severim​:heart_eyes:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim güzel bakan güzel görür derler :smiling_face_with_tear:benim cenemde var, yanakta vs yok ama bebeğimin hem cene hem yanağında var, gamze varsa zamanla daha belirgin olacaktır :melting_face:

1 Beğeni

Burada henüz 3 aylıktı, şuan da ise bir tık daha belirgin diyebilirim :slightly_smiling_face:

6 Beğeni

Oyy maşallah maşallah rabbim esirgesin çok tatlı yerim gamzesini çok tatlı maşallah yaaa​:smiling_face_with_three_hearts::heart_exclamation::kiss_mark: sizinkinin baya belirgin benimkinin o kadar değil varmı yokmu arasindayim​:joy:

1 Beğeni

Teşekkür ederizz :melting_face:şuan kaç aylık ama hazır bebiş olmuşken gamzesi de olsun istiyorsunuz bence siz :sweat_smile: hiç belli olmaz daha çok degisirler annesi​:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Anam bu ne güzellik tütü nazar değmesin​:nazar_amulet:

Çene kısmı aynı sana benziyor.

@Sinem kiz bende gamzelii olsun diy o kadar ayva yedim.ama olmadı :joy::woman_facepalming:

3 Beğeni

Zaten bir çene bir dudak benden geçmiş gerisi baba :sweat_smile:babası da kaynanamın erkek versiyonu tip olarak, doktorum gebeyken ultrasonda her baktığında bebeğin aynı babasına benziyor derdi millet sevinir ama benn yaaaa öyle demeyin kocammm kaynanamın erkek hali gibi ne yani bebeğim kaynanami benzeyecek falan derdim, kadında nasıl bir göz varsa maşallah doktorumun dediği gibi bebeğim aynı kocam(kaynanam)

4 Beğeni

Yüzüne Sürmen lazımdı:grinning_face::grinning_face::grinning_face:hahah şaka bı yana ben yüzüme sürdüm son doğuma on bes gün kala bulup yedim bide yüzüme sürmüştüm iki yanagindafa var Gamze oğlumun ablasinada çekmiş olabilir bilmiyorum ama aynı yerde değil büyük kızımın üst yanağında elmacık kemiğinin üzerinde oğlumun tam yanakların da

2 Beğeni

Yaa bende çok yedim tam çözemedim varmı yokmu :joy:abisinden alır inşallah

Burda küçük tabi abiş gamzeli.rsmini zor buldum şimdi 9yasinda​:joy:

3 Beğeni

3ay 15 günlük yok illaki olsun demem olursada tabiki sevinirim hep hoşuma giderdi gamzeli çocuklar :heart_eyes:ortanca abisininde tam belli olmazdı büyüdükçe belirginleşti acaba budami böyle diye düşündüm :hugs:

Çok güldüm ya​:joy:

Bir laf var hamilelikte kime cok sinirlenirsen veya bakarsan bebek ona benzermiş. Bende hamile iken kaynanama cok sinirlenmistim herkes kaynanama benzetiyor kizimi :woman_facepalming::woman_facepalming::woman_facepalming:

Oooofff sinir oluyom oyle diyenlere .

1 Beğeni

Kiz yapmaz olurmuyum yaptim hatta içindeki çekirdeğini bile yuzume surdum yok yine olmadı :joy::joy::joy:olmayinca olmuyor demeki

1 Beğeni

Ay gülüşe bah :nazar_amulet:

Bende cooooook istedim soyle bir yeşil göz gamzeli yanaklı bir bebek ama olmadiiiii​:joy:

Olsun kızımda cok guzek :heart:

2 Beğeni

Tabi güzel bir tüyünü yapamayız valla rabbim öyle güzel yaratmiski meleklerimizi kurban olurum hepsinede …bazen ayrı isteklerimiz oluyo o kadar oda olursa işte :sweat_smile:

1 Beğeni

Abisindeki gibi olabiir hiç belli olmaz, Allah sağlıkla gönlünüzden geceni versin :melting_face:

1 Beğeni

Asilin gamzesi anne karnındayken bile görünüyordu hatta doktorumuz gamzesinin fotoğrafını çekelim demişti. Ultrason görüntüsü aldık gamzeli yanağından. Şimdi 22 aylık tam da fotoğraftaki gibi gamzesi hiç değişmedi gülünce net olarak görünüyor. Eşim ve ailesindeki hiç kimsede yok. Kayınvalidem de çok severmiş gamzeyi. 4 oğlumda da gamze yok inşallah gelinlerim gamzeli olur demiş. Benden önceki 3 gelinin de gamzesi yok ve diğer torunlarının da gamzesi yok. Tek gamzeli gelini benim Asilin gamzesi de benimkinin biriyle aynı yerde

1 Beğeni

Yaa maşallah maşallah :heart_eyes:kayinvalidenin dilegide kabul olmuş

1 Beğeni

Doğdugu anda fark etmiştim ben gamzesini agzini oyanttiginda belirgindi hem babada hem ben de tek yanagimizda var Gamze bebeğimizin iki yanağında

1 Beğeni