Bebeğin kime daha çok benziyor?

Hadi kızlar bakalım kimin genleri daha baskınmış?

Bebeğin sana mı yoksa babasına mı benziyor?

• Babasına benziyor
  • Bana benziyor
0 oylayan

Sanki bn değil de babası doğurmuş o kadar benziyor :mending_heart::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

bütünlüğüyle babasının kopyası :grinning:

2 Beğeni

Kızım bana benziyor oğlum babasına

1 Beğeni

Babası ama umudum var bana da benzicek :sweat_smile:

2 Beğeni

sadece gözlerinin rengini ve burnunu benden aldı,geri kalan aynı babası.kocamın kopyasını doğurdum​:rofl:

1 Beğeni

Ten rengi kaşları falan bana benziyo da çoğu insan babası diyo İnşAllah bana benzer ya​:joy::joy:

1 Beğeni

İki oğlum var ikiside babasına benziyor. Herkez diyoe bi tutturamadın kendini

2 Beğeni

Adminimiz ve burada olan Azerbaycanlı mamalarımız bana benzetiyor.:sweat_smile:

3 Beğeni

bende sana benzettim :slight_smile:

1 Beğeni

Babası kılıklı

2 Beğeni

kim doğurduysa ona benziyordur bu mottom oldu hiç kimse annesine benziyor demiyor kayinvalideme hatta eşimin kardeşine kadar benzeten var bebeğimi büyüyünce de kötü bir huyu olursa anası kılıklı diyecekler o zaman :joy:

2 Beğeni

Benim ailem bize benziyor diyor eşimin aileside bize benziyor diyor yani kim ne görmek istiyorsa onu görüyor :joy: Bende sürekli farklı birine benzetiyorum hergün başka bi çesit oluyor bi açıdan bakınca başkası farklı bi açıdan bakınca başkası oluyor. Bugünlerde dayısına benziyor oğluşum :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Doğar doğmaz eşime çok benziyordu ödemini attıkça benim kopyama dönüştü :heart_eyes::innocent:

1 Beğeni

İki tane çocuk doğurdum… babanın kopyası resmen​:rofl: sadece küçük oğlan gözleri kayınpedere benziyor… mavi… inşallah mavi kalır

1 Beğeni

Aynı durum bizde de var… benim ailem eşime eşimin ailesi bana benzetiyor… ama aynı baba… eşim işe gidince ozlemeyelim diye 2 tane kopyasını yapmışım resmen​:sweat_smile:

1 Beğeni

kanıt buldum bu arada :joy:

3 Beğeni

İnsan bu kadarmı benzer ya :melting_face::grinning: benimde eoglum boyle baba kopyası

2 Beğeni

ama yaramazlık babası keşke biraz o huyları benzeseydi :joy::joy: