Bebeğin saç renginde değişme

Ya arkadaşlar benim kızım maşallah saçlı doğdu simsiyah saçları vardı hala var ama sanki güneş vurunca böyle kestane mi desem kızıl mı desem öyle oluyo koyuluğu gitti resmen. 3 aylık şuan saç rengi değişir mi ben değişmesini hiç istemiyorum :pleading_face:

Fotolarini karsilastirdin ilk yeni dogdugu ve simdiki haliyle
Cunki benim oglanin sac da siyah di bayagi
Suan kumrala donmeye basladi

1 Beğeni

Baksana şu şekilde yani çok değişik oldu yarısı dökülüyo yarısının rengi değişik. Değişik bişey oldu çocuğum :joy:

1 Beğeni

Degisikmis gercekten kuzumun sac rengi
Donmez inshallah dokulme hadi neyse de
Daha ana saci gelicem prensesin

Benim saçlarımda simsiyahmış bebekken sonra sapsarı olmuş şuanda kumral :smiling_face: kızlarımda siyah saçlı doğdu oğlumda şuan onlarda kumral aynı benim saçlarım gibi. Biraz genetik yani. Neden değişmesini istemiyorsunki benim saçlarımı kuaförler hep sorar ana saçınmı diye herkes beğenir rengini. Allah herkese en yakışan saç rengini veriyor zaten :smiling_face:

Büyük ihtimal bizimkinin de değişicek o zaman. Eşim esmer ama ben beyaz tenliyim saçlarım da kumral gibi.

Ya öyle de kızım esmer zaten bide ben asyalı bebişler siyah saçlı kahküllü felan oluyo ya çok seviyorum :slight_smile:

Ne zaman değiştiki sizinkilerin kaç aylıkken şuan kızım 3 aylık başladı değişim gibi çünkü

1 Beğeni

2 aylık bile değillerdi galiba saçları dökülüyordu kızların yerine çıkanlar açık renk çıkmıştı. Oğlumda 2.5 aylık ilk yıkamadan sonra açıldı rengi. Ama saçları hala dökülmedi yerine gelenler sarı bile çıkabilir emin değilim çünkü kiprikleri kaşları sarı :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Benim oğlumun saçları siyah,doğuluncada öyleydi kestikten sonra dipleri sarı tonlarında uçları siyah olmaya başladı ve parlak​:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 Beğeni

O da birşey mi biizmkide güneşte sarı oluyor düşün sarı saçlı afrikalı :rofl::rofl: niye öyle bilmiyorum belli bir zamandan sonra rengi dönebilir diyolar

2 Beğeni

Hahah ipek allah iyiligini versin kiz

Evet kimi diyoki koyu doğanlar açılıyor açık olanlar koyulaşıyor diye

Bizim daha yeni dökülmeye başladı bakalım 6.7.ayda netleşir heralde

1 Beğeni

Renk değişimi ola biliyor , bizdede değişti

Kuzum ben 25 yaşındayım benim bile saçlarımın rengi 22 yaşımdan sonra değişti :rofl: bebişlerin mi değişmeyecekkk benim kızımda simsiyah saçlı doğdu aynı benim gibi ama sanki rengi açılıyor gibi geliyor ama ten rengi bembeyazdı esmerleşti gibi yalnız ten rengi de açılabilir diye bir şey de duydum çünkü tiktokta instagramda falan da çok denk geliyorum doğduğunda esmer olup biraz büyüdükten sonra sarışına bile dönen bebekler var

Bende fark ettim doğduğunda koyu kumraldı kızım gün geçtikçe yavaş yavaş tonu açılıyor :smiling_face:

2 Beğeni